Γιορτές και… καθάρισες με Klinex!

Γιορτές και… καθάρισες!
Οι γιορτές έφτασαν και η λίστα κάθε μέρα μεγαλώνει: να ξετρυπώσεις εκείνη την τρο-με-ρή συνταγή του γλυκού, να τσεκάρεις αν είναι σε καλή κατάσταση το λευκό τραπεζομάντιλο – μην έχει να λέει πάλι η μαμά ΤΟΥ, που κυκλοφορεί με ραντάρ για τους λεκέδες–, να παραγγείλεις μια στρουμπουλή γαλοπούλα στο χασάπη, να ψάξεις στο συρτάρι για εκείνο το ειδικό θερμόμετρο που έβαζες στα σωθικά της… Ναι, λατρεύεις τις γιορτές, αλλά αγχώνεσαι γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και θέλεις να γίνουν σωστά, να μην πάει τίποτα στραβά. Όχι σαν την κουμπάρα σου τη Λίνα, που κάτι μπέρδεψε πέρσι στην προετοιμασία και κατέληξε όλη η οικογένεια με δηλητηρίαση χρονιάρες μέρες – άσε που η πεθερά της ΑΚΟΜΑ της το κοπανάει!

Τα… SOS!

Βέβαια, η Λίνα είχε ξεχάσει την KLINEX! Γιατί μπορεί στις γιορτές να λατρεύουμε να ψήνουμε βασιλόπιτες και γαλοπούλες, και να τσουγκρίζουμε το ποτήρι μας με τους αγαπημένους μας, αλλά παίρνουμε τα μέτρα μας γιατί και τα μικρόβια από την πλευρά τους λατρεύουν την κουζίνα! (Κατάλαβες, Λίνα;) Αν θέλουμε λοιπόν να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, ορίστε μερικά πολύτιμα μυστικά υγιεινής καθαριότητας: Οι πάγκοι της κουζίνας, τα ξύλα κοπής και ΚΑΘΕ επιφάνεια πάνω στην οποία επεξεργαζόμαστε τρόφιμα, ωμά και μη, ανήκουν στα SOS των μικροβίων! Γι’ αυτό τα απολυμαίνουμε προσεκτικά πριν και μετά την ετοιμασία του φαγητού.

Ένα άλλο… SOS είναι τα γάντια της κουζίνας, με τα οποία αγγίζουμε ταυτόχρονα διαφορετικές επιφάνειες – το νεροχύτη, τον κάδο σκουπιδιών, το ψυγείο κλπ. Πρέπει και αυτά να απολυμαίνονται συστηματικά. Για τα μαχαίρια, καθώς και για όλα τα εργαλεία που «συμμετέχουν» στην προετοιμασία του φαγητού, έχουμε έτοιμο ένα διάλυμα ΧΛΩΡΙΝΗ® –το οποίο ανανεώνουμε τακτικά– μέσα στο οποίο τα βυθίζουμε μετά τη χρήση για να απολυμανθούν. Μετά τα «περνάμε» μια χλιαρή σαπουνάδα, τα ξεβγάζουμε καλά και είναι έτοιμα για τον… επόμενο γύρο!

Τα «δώρα» της KLINEX!
Βέβαια, KLINEX δεν είναι μόνο η παραδοσιακή, πολύτιμη ΧΛΩΡΙΝΗ®, αλλά μια ολόκληρη «οικογένεια» από προϊόντα κατάλληλα για όλες τις χρήσεις: -Στο λευκό τραπεζομάντιλο για παράδειγμα, κάντε δώρο τη ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX ADVANCE για το πλυντήριο, που ανανεώνει τα λευκά, προστατεύοντάς τα από το γάριασμα! -Σε μικρές επιφάνειες, όπως π.χ. τα χερούλια της πόρτας που είναι ιδανικά… λεωφορεία μικροβίων, κάντε δώρο τα σπρέι της KLINEX για υγιεινή καθαριότητα με ένα πέρασμα. -Στα σιφόνια κάντε δώρο τακτικά μια μικρή ποσότητα από τη ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX ULTRA, για να διατηρούνται καθαρά και να απομακρύνονται οι δυσάρεστες μυρωδιές. Κι επειδή οι ιδέες της KLINEX είναι πολλές, βάλτε στο πρόγραμμά σας μια… βόλτα στο επίσημο «σπίτι» της, το www.klinex.gr, για να δείτε πώς μπορείτε να διατηρείτε τους χώρους σας όσο γίνεται απαλλαγμένους από μικρόβια. Α, ναι! Πείτε το και στη Λίνα! Περισσότερα δώρα! Αν πάλι θέλετε να κερδίσετε δώρο την καθαριότητα του σπιτιού σας –καθώς και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους– επισκεφτείτε τα «σπίτια» της KLINEX στο Τhe Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης.

Εκεί θα βρίσκονται όλο τον Δεκέμβριο οι άνθρωποι της KLINEX για να σας ξεναγήσουν στο μοντέρνο «σπίτι» της, με τα ξεχωριστά δωμάτια, στο καθένα από τα οποία παρουσιάζονται οι διαφορετικές χρήσεις των προϊόντων KLINEX, καθώς και πολλά tips υγιεινής, με στόχο ένα πεντακάθαρο και ασφαλές σπίτι για εμάς και όσους αγαπάμε! Καλές και Υγιεινές Γιορτές!

Read More

And More