Γιορτή της Μητέρας: Οι Ελληνίδες celebrities πόζαραν αγκαλιά με τα παιδιά τους και έστειλαν μήνυμα για την μητρότητα

Στις μητέρες όλου του κόσμου ήταν αφιερωμένη αυτή η Κυριακή (14/5)  ως η Γιορτή της Μητέρας, στην οποία τιμάται η μητρότητα, μια έννοια με τεράστια σημασία, της οποίας το νόημα καμιά φορά ξεχνάμε.

Οι μητέρες μας είναι ίσως ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μας, καθώς είναι εκείνες που μας φέρνουν στον κόσμο, μας μεγαλώνουν και μας προσφέρουν την απεριόριστη και πάντα αμερόληπτη αγάπη τους θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τους εαυτούς τους.

Με αφορμή λοιπόν, αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, τα social media γέμισαν από μηνύματα αγάπης παιδιών αλλά και μαμάδων που ήθελαν να στείλουν τις δικές τους ευχές ή να μας υπενθυμίσουν τη σπουδαιότητα της  έννοιας “μητρότητα”.

Ανάμεσά τους και πολλές Ελληνίδες celebrities οι οποίες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την μητρότητα, μέσα από φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Ελένη Φουρέιρα

Γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα της μητέρας δημοσιεύοντας φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

Μαίρη Συνατσάκη

«Όσο πιο ψηλά έχεις μια έννοια, όσο πιο ιερή έχεις μια κατάσταση στην καρδιά σου, τόσο πιο δύσκολο είναι να την προσεγγίσεις με οικειότητα, σαν να σου ανήκει. Αν η κοινωνία αντέχει να ακούει μόνο μια ιστορία, μην ανησυχείτε. Η δίκη σας ιστορία, η δίκη σας εμπειρία, έχει αξία!

•Μητρότητα• Πρόκειται για μια τρομερή αλλαγή ταυτότητας και ρόλου. Μια αλλαγή που γίνεται βαθιά στον πυρήνα μας που δεν έχει να κάνει με λέξεις και έννοιες αλλά με κάτι βαθύτερο. Υπαρξιακό. Εννοείται πως επιτρέπεται να πάρετε τον χρόνο σας για αυτήν την συνειδητοποίηση.

Κι ας θέλω να πω «επιβάλλεται» δεν θα το κάνω, γιατί σέβομαι πως έννοιες όπως αυτογνωσία, πυρήνας, ύπαρξη, μπορεί να μην έχουν για όλους την ίδια εσωτερική «μετάφραση» αλλά! Μην νιώθετε παράλογες, λιγότερο καλές μάνες, ανίκανες αν απλά χρειάζεστε χρόνο για να χωρέσει η έννοια του θαύματος μέσα σας», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Αθηνά Οικονομάκου

«Χρόνια πολλά μαμά» , μου είπαν το πρωί…& εγώ έσκασα από αγάπη και ευγνωμοσύνη! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!! #HappyMothersDay»

Χριστίνα Μπόμπα

«Ένα μεγάλο φιλί σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!!  Σ‘ευχαριστώ Θεέ μου, που με έκανες μαμά και άλλαξες τη ζωή μου και με ευλόγησες με αυτά τα μοναδικά πλάσματα! Σ’ευχαριστώ μαμά μου που είσαι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ποσό πολύ σε κατάλαβα από τότε που έγινα κ εγώ μαμά. Χρόνια μας πολλά μανούλες», έγραψε στην ανάρτησή της.

Μαρία Κορινθίου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

Ιωάννα Τούνη

«Ήρθες την πιο κατάλληλη στιγμή & γέμισες την ύπαρξη μου ελπίδα και αγάπη! Ευχαριστώ ζωή μου που με έκανες ΜΑΜΑ… Με εσένα νουνίτο μου γιορτάζω κάθε μέρα», ήταν το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η φωτογραφία με τις κόρες της για την γιορτή της Μητέρας!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Είναι που θες να πεις πολλά άλλα δεν θα το κάνεις.. Τα παιδιά όλου του κόσμου να τα προσέχουμε σα να είναι τα δικά μας.
Αυτή είναι η λύση στα πάντα. Να δίνουμε την αγάπη μας χωρίς όρους, και σε όλους», έγραψε στην ανάρτηση με τις κόρες της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Μαρία Σολωμού

«2005, στα τελειώματα ,στο στούντιο του @takis_diamantopoulos_photos, το παλιό, στο Παγκράτι ,οι μυημένοι ξέρουν… Ο Pepe ( έτσι τον φωνάζαμε τότε) σχεδόν 3 μηνών …..κι εγώ…….;;;;; Ζουμάρετε παρακαλώ, ζουμάρετε άφοβα στο πρόσωπο και δείτε…. Κούραση ,πανικός ,νεύρα, συγκίνηση, αϋπνία ,αγάπη ,αβεβαιότητα, άγνοια ….αλλά εγώ εκεί … παρούσα ,αγέρωχη ,δυνατή!!!!!!

Όλα αυτά μαζί, όλα αυτά μαζί σ ένα βλέμμα ,σε μια στιγμή, σ ένα κλικ ,σ ευχαριστώ Τάκη μου!!! Μανάδες μητέρες μαμάδες όλου του κόσμου ….μπράβο μας!!!!! OMERTÀ», έγραψε στο instagram η Μαρία Σολωμού.

Νικολέττα Ράλλη

«Θέλω να γράψω «Χρόνια πολλά» για την Γιορτή της μητέρας και μου «κάνει» κάπως «λίγο» παρότι έχει μέσα το «πολλά»… Εγώ θα πω ένα μπράβο! Βασικά πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!! Και εμένα μου το λέω… σχεδόν κάθε βραδυ, και σίγουρα το σκέφτομαι κάθε μέρα και για όλες εσάς! Όχι ΜΠΡΑΒΟ μας», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με την κόρη της.

 

Λάουρα Νάργες

Η πρώτη μου επίσημη «γιορτή της μητέρας» και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εκεί έξω», έγραψε η Λάουρα Νάργες κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, Αλέξανδρο.

Βάσω Λασκαράκη

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Τα παιδιά μου! Τα θαύματα μου! Η ζωή μου ! Μαμά…Μια τόσο μικρή λέξη, με τόσο μεγάλη σημασία που δεν ξέρω πώς να χωρέσω σε ένα κείμενο.. .Χρόνια πολλά στην μαμά μου ,την πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω .

Στην αδερφή μου ,στην κολλητή μου .. Με συγκινούν καθημερινά με την αστείρευτη πηγή αγάπης που είναι για τα παιδιά τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες .Της κοιλιάς ή της αγκαλιάς. Όσο κι αν μεγαλώνουν τα παιδιά μας ,θα είμαστε φωλιά αγάπης ,ασφάλειας κ φροντίδας ,όποτε την χρειάζονται. Πάντα κ για πάντα», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μαντώ Γαστεράτου

«Ο σπουδαιότερος ρόλος που είχα και θα έχω στην ζωή μου! ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ! Μανουλες όλου του κόσμου χρόνια μας πολλά! Είμαστε γενναίες, σπουδαίες και αξιολάτρευτες», ήταν η ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Δανάη Μπάρκα

Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και στέλνει το δικό της δυνατό μήνυμα…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Μελίνα Μακρή

«Αν δεν υπήρχες, δεν θα γιόρταζα ποτέ», ήταν η τρυφερή ανάρτηση.

Κατερίνα Τσάβαλου

«Ευχαριστώ Θεέ μου που με αξίωσες να γιορτάζω αυτή τη μέρα», έγραψε η Κατερίνα Τσάβαλου.

 

Read More

And More