Γιορτή της μητέρας: Το δώρο έκπληξη του Ashton Kutcher, που συγκίνησε την μητέρα του! Video

Γιορτή της μητέρας: Το δώρο έκπληξη του Ashton Kutcher, που συγκίνησε την μητέρα του! Video | tlife.gr
Τη διαφορά θέλησε να κάνει ο (νέος μπαμπάς) Ashton Kutcher και τα κατάφερε. Και ναι… του αξίζει ο τίτλος “ο καλύτερος γιος του κόσμου”. Γιατί; Όχι, μόνο σκέφτηκε την μητέρα του με αφορμή την Γιορτή της μητέρας που έρχεται την Κυριακή 8 Μάη, αλλά γιατί έκανε μια πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού της για να την κάνει να χαρεί.
Συνεργός του σε αυτό ήταν ο πατριός του Mark, αλλά και η αρραβωνιαστικιά του Mila Kunis που δέχτηκε να μείνει λίγες μέρες με την “πεθερά” χωρίς να της αποκαλύψει την έκπληξη.

“Είναι ο τρόπος μου να πως ευχαριστώ στην μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν η μεγαλύτερη επιρροή της ζωής μου. Οι γονείς μου πρόσφεραν τα πάντα. Έκαναν πολλές θυσίες για εμένα και το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ευχαριστώ”, αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Η ανακαίνιση του σπιτιού της μαμάς του στο Homestead κράτησε 27 ολόκληρες μέρες, το σπίτι δέχθηκε ένα ολικό Lifting και η μαμά Kutcher δεν κατάλαβε τίποτα. Βλέπεις ο γιος της, της ζήτησε να μείνει λίγες μέρες μαζί του στο Los Angeles για να βοηθήσει εκείνον και την Mila με το μωρό τους.

Και έτσι, όταν εκείνη γύρισε σπίτι την περίμενε μια έκπληξη… μια μεγάλη έκπληξη που την συγκίνησε και την έκανε να δακρύσει!
Δες το video που ετοίμασε ο Ashton για την μαμά του:

READ more