Γιορτή της μητέρας: Το συγκινητικό γράμμα που έγραψε η μητέρα της Beyonce στις κόρες της!

Γιορτή της μητέρας: Το συγκινητικό γράμμα που έγραψε η μητέρα της Beyonce στις κόρες της! | tlife.gr

Ο πρόσφατος γάμος της Tina Knowles Lawson, ήταν μια αφορμή να έχει και τις τέσσερις «κόρες» της κοντά της. Βλέπεις, η γοητευτική μαμά της Beyonce, εκτός από τις δύο βιολογικές κόρες της, δηλαδή την διάσημη τραγουδίστρια και την αδερφή της Solange νιώθει πως έχει δύο ακόμα «παιδιά».

Έγραψε λοιπόν ένα συγκινητικό γράμμα στην Beyonce, την αδερφή της, την Kelly Rowland και την ανηψιά της Angie Beyince και το δημοσίευσε στο περιοδικό TIME με αφορμή την ημέρα της μητέρας που γιορτάζουμε την Κυριακή.

Oι τέσσερις τους ήταν οι παράνυφες στον πρόσφατο γάμο της Tina Knowles Lawson.

«Γέννησα δύο από εσάς αλλά έχω τέσσερις υπέροχες κόρες» ξεκίνησε το γράμμα της Tina Knowles Lawson, συγκινώντας τα τέσσερα κορίτσια από την πρώτη γραμμή. Στην συνέχεια βέβαια αναφέρεται στην καθεμία τους ξεχωριστά.


Για το «αστέρι» της οικογένειας, την Beyonce, γράφει: «Εύχομαι ο κόσμος να μπορούσε να δει πώς είσαι όταν σβήνουν οι κάμερες κι όταν δεν είσαι στη σκηνή. Να έβλεπαν πόσο συμπονετική και ευγενική είσαι με τους ανθρώπους, πώς τους κοιτάς στα μάτια και τους μιλάς. Πόσο σκληρά δουλεύεις και πόσο γενναιόδωρη είσαι με τον χρόνο σου και τα χρήματα σου. Και πως δεν σε νοιάζει αν ο κόσμος το ξέρει αυτό, γιατί το κάνεις μέσα από την καρδιά σου».


H Beyonce με την κόρη της Blue Ivy και την μητέρα της Tina.


H Solange Knowles.

Για την Solange μοιράστηκε τα εξής: «Το ήξερα πως από τη στιγμή που γεννήθηκε τρεις μέρες αργότερα από ότι έλεγαν οι γιατροί, ότι θα βάδιζες σε αυτό τον κόσμο με τον δικό σου ρυθμό. Ήσουν πάντα η επαναστάτριά μου. Πάντα υπερασπιζόσουν τους αδύναμους και πάλευες για τα πιστεύω σου. Θυμάμαι, όταν ήσουν 10 χρονών ότι ξεκίνησες μια δράση στο σχολείο για να φύγει ένας κακός δάσκαλος κι εγώ και ο πατέρας σου ήμαστε τόσο περήφανοι για εσένα. Αγαπώ το ότι δεν αφήνεις τους άλλους να σε οδηγούν και να καθορίζουν ποια είσαι ή τι είσαι».

Στην Kelly Rowland, που μαζί με την Beyonce δημιούργησαν τις Destiny’s Child, η Tina Knowles Lawson γράφει: «Το ήξερα από την αρχή χωρίς αμφιβολία ότι ήσουν ένα θεόσταλτο δώρο. Ήρθες να μείνεις με την οικογένειά μας όταν ήσουν μόλις 11 χρονών. Ήσουν ο πιο γλυκός, ο πιο ευγενής άνθρωπος που είχα γνωρίσει κι ακόμα είσαι. Είσαι επίσης αυτό που λέμε αληθινός «survivor». Δεν το βάζεις ποτέ κάτω. Η πειθαρχία σου και η θέλησή σου πάντα ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα».


Kelly Rowland


Angie Beyince

Τέλος για την ανηψιά της, Angie Beyince γράφει: «Ήσουν πάντα τόσο ώριμη, πάντα με προκαλούσες όταν με ρωτούσες ένα σωρό: «γιατί;». (Ευτυχώς ποτέ και εγώ δεν πίστευα στις βλακείες απαντήσεις του τύπου «Επειδή το λέω εγώ» ή «Επειδή εγώ είμαι μεγάλη κι εσύ μικρή»). Πάντα σε εμπιστευόμουν και ήξερα ότι θα προσέχεις και θα προστατεύεις την Solange, την Kelly και την Beyonce και το έκανες! Κι ακόμα το κάνεις όποτε το χρειάζονται».

Κλείνοντας το συγκινητικό γράμμα της η Tina Knowles Lawson λέει: «Συχνά με ρωτούν, ποια ήταν η πιο περήφανη στιγμή μου ως μητέρα. Αν πρέπει να ξεχωρίσω θα έλεγα ότι ήταν ο πρόσφατος γάμος μου, όταν οι τέσσερις σας η καθεμία με τα δικά σας λόγια μου είπατε ότι υπήρξα το παράδειγμά σας και ότι σας βοήθησα να γίνετε οι γυναίκες που είστε σήμερα! Αυτή ήταν στα αλήθεια η στιγμή που ένιωσα πιο περήφανη από ποτέ!».

READ more