Γιορτινές βόλτες στην πόλη! Οι προτάσεις του TLIFE!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και με τη σειρά της έρχεται και η νέα χρονιά! Απόλαυσε τη στολισμένη πόλη με μια βόλτα! Το TLIFE προτείνει πού να πας για να απολαύσεις τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα…

Παραμυθούπολη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι
Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ, οι αγαπημένοι σου ήρωες από τα παραμύθια ζωντανεύουν στην Παραμυθούπολη στο Γκάζι. Mπορείς να παίξεις στο παγοδρόμιο μαζί με παιδάκι σου, να ανέβεις στο καρουζέλ μαζί του και να γίνεις κι εσύ ξανά παιδί! Είσοδος: 8€

Η είσοδος της Παραμυθούπολης.

Αυτοκινητάκια για τους μικρούς επισκέπτες.

Το κάρουσελ!

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θέατρο Badminton
O προαύλιος χώρος του θέατρου Badminton μεταμορφώθηκε σε χριστουγεννιάτικο χωριό και σε περιμένει! Πειραχτήρια ξωτικά, παιδότοπος, σκηνικά από τα αγαπημένα μας παραμύθια, είναι σίγουρο πως αν πας δεν θα θέλεις να φύγεις. Λειτουργεί καθημερινά από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 23:00 το βράδυ και σαββατοκύριακα και αργίες από 10:00 το πρωί ως τις 23:00 το βραδυ. Λειτουργεί επίσης και bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θεατρικά δρώμενα και άλλα πολλά σε ένα χώρο έκτασης 6,000τμ. Μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.


Ένα χιονισμένο κάστρο..

Διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες

Πλατεία Κοτζιά

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ένα παγοδρόμιο, προσφορά των Notos Home περιμένει μικρούς και μεγάλους… Είσοδος ελεύθερη.


Παιχνίδια στον πάγο!

Ζάππειο
Το Ζάππειο έβαλε τα γιορτινά του και μας περιμένει. Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Η μισή ώρα στο παγοδρόμιο στοιχίζει 5 ευρώ, ενώ για να ανέβεις στο κάρουσελ το κόστος είναι 2 ευρώ.

Το Ζάππειο τη νύχτα, πραγματικά υπέροχο..

Αυτοκινητάκια και κούνιες…

Χριστούγεννα στο Περιστέρι

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει τα Χριστούγεννα και υποδέχεται τους λιλιπούτιους δημότες και τους γονείς τους στη στολισμένη πόλη. Από τις 11 κάθε πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κάρουσελ για λιλιπούτιους αναβάτες…

Το τρενάκι του Δήμου..

Πρωτότυπα σπιτάκια…

Ένας γιγαντιαίος χιονάνθρωπος!

Eδώ θα δεις και προτάσεις για την επαρχία

Καλή διασκέδαση!

Read More

And More