Γιος δημάρχου χαιρετά φασιστικά στην Μύκονο

Φωτογραφίες που απεικονίζουν το γιο του δημάρχου της Ρώμης να χαιρετά φασιστικά στην Μύκονο δημοσιεύει η ιταλική έκδοση του “Huffington Post”

Ο ιταλικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Huffingtonpost.it δημοσιεύει σήμερα δυο φωτογραφίες του 17χρονου Μανφρέντι Αλεμάνο, γιου του δημάρχου της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο, να χαιρετά φασιστικά προεκτείνοντας το δεξί του χέρι στην διάρκεια των διακοπών που έκανε στην Μύκονο.
Ο Μανφρέντι Αλεμάνο επισκέφθηκε το πασίγνωστο νησί των Κυκλάδων κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού, μαζί με φίλους του. Στις δυο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν για λίγες μόνον ώρες στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook εμφανίζεται να χαιρετά χαμογελώντας φασιστικά.
Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται με γαλάζιο πουκάμισο και τζιν παντελόνι· στην δεύτερη χωρίς μπλουζάκι με μεγάλο τατουάζ στο αριστερό ώμο–με το δεξί χέρι τεντωμένο.
Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164