Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά απαντά για τις εμπρηστικές επιθέσεις – “Δεν φοβόμαστε”

Μετά το ξέσπασμα του Νίκου Χαρδαλιά, για τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγός του στον Βύρωνα από αγνώστους, η Γιώτα Παναγιωτοπούλου έκανε και εκείνη μια ανάρτηση στα social media για όλα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής. 

“Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε η Point of You σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη μόνη σκέψη που κυριεύει το μυαλό μου παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική, που υπέστη σήμερα η οικογένειά μου: ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!

Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας! Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αρμόδιες αρχές που με εκπληκτική ταχύτητα λειτούργησαν, ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου από τα ξημερώματα μέχρι τώρα και τέλος ευχαριστώ τον σύζυγό μου Nikos Hardalias B που στέκεται ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!

Η αποκατάσταση προχωράει και θα δουλέψουμε όλο το βράδυ ώστε από αύριο να λειτουργήσει κανονικά και η υποδοχή μας και το κατάστημα με τα ενδύματα. Δε θα τους κάνουμε το χατίρι !!!Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται” έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Read More

And More