Γιώτα Τσιμπρικίδου: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – Τι δηλώνει στο TLIFE

Μέρος στο “Yes I Do catwalk” έλαβε πριν μερικές ημέρες η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό και περπάτησε, για καλό σκοπό, στην πασαρέλα του show μπροστά σε αρκετό κόσμο καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και εκείνη μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της από την πρώτη πρόβα νυφικού της αποκαλύπτοντάς μας μάλιστα πως πριν λίγο καιρό δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

«Ήταν μια πολύ ωραία και ξεχωριστή εμπειρία για μένα γιατί πρόκειται για κάτι εντελώς έξω από εμένα. Δεν έχω ξανακάνει catwalk. Έχω συμμετάσχει σε διάφορα event αλλά με νυφικό, να προχωρήσω μπροστά σε τόσο κόσμο, ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Αρχικά θέλω να πω ότι ο σκοπός για τον οποίο βρεθήκαμε εκεί ήταν ξεχωριστός. Αυτό είναι που προέχει άλλωστε. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και η σχεδιάστρια με την οποία συνεργάστηκα, η Μαίρη Θεοτόκη ήταν μια πολύ φωτεινή και λαμπερή προσωπικότητα. Δε σας κρύβω ότι για μένα ήταν και μια καλή ευκαιρία να κάνω πρόβα νυφικού γιατί διαφορετικά δεν θα έβρισκα ποτέ τον χρόνο» μας είπε η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

«Όπως έγραψα και στην ανάρτησή μου είπα και εγώ το “Yes I do” αλλά δεν έχω κάνει ακόμα καμία πρόβα. Με τους ρυθμούς που πάω, δεν ξέρω πότε θα γίνει. Οπότε μέσα από αυτό το event μου δόθηκε μια καλή ευκαιρία για να δω τι μου πάει και τι όχι» εξηγεί και συνεχίζει μιλώντας για το πότε σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους με τον αγαπημένο της.

«Θα θέλαμε να προλάβουμε το καλοκαίρι αλλά δεν ξέρουμε αν τελικά θα είναι καλοκαίρι, φθινόπωρο ή στο τέλος της χρονιάς. Θα γίνουν όμως όλα στην ώρα τους» δήλωσε η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Όσο για το αν ξαφνιάστηκε από την πρόταση γάμου ή ήταν κάτι που το περίμενε, η Γιώτα Τσιμπρικίδου μας είπε: «Μια πρόταση γάμου είναι πάντα ξαφνική. Ακόμα και αν είσαι σε μια σχέση πολλών χρόνων και ξέρεις πως προς τα εκεί οδεύεις, πάντα θα αποτελεί έκπληξη η πρόταση γάμου. Το ίδιο ισχύει και στη δική μου περίπτωση. Είμαι σε μια σχέση χρόνια οπότε αυτό ήταν σαν μια φυσική συνέχεια της».

Παράλληλα, μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της η Γιώτα Τσιμπρικίδου το αφιερώνει στο artpodcast, ένα δικό της πρότζεκτ που ξεκίνησε πριν περίπου δυο χρόνια και είναι πολύ περήφανη γι΄ αυτό.

«Το artpodcast κοντεύει πια τα δυο χρόνια. Ξεκίνησε όταν ακόμα στην Ελλάδα τα podcast δεν ήταν τόσο διαδεδομένα. Λόγω λοιπόν και της ραδιοφωνικής πορείας των 24 χρόνων που έχω αποφάσισα ότι αυτό είναι κάτι που αν δοθεί σωστά στο κοινό, θα αγαπηθεί. Πρόκειται για κάτι που μπορείς να ακούσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Πρόκειται για podcast που έχουν να κάνουν με την Τέχνη, τον Πολιτισμό, το θέατρο, το βιβλίο, τα γράμματα. Είναι άλλωστε και στάση ζωής μου να προσπαθώ να προβάλλω τέτοιου είδους θέματα και προσωπικότητες. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η προσπάθεια έχει αγαπηθεί από το κοινό».

Read More

And More