Γιωτόπουλος: «Ρουφιάνος της ΕΥΠ ο Χριστόδουλος Ξηρός”

Βγήκαν… μαχαίρια ανάμεσα στα φυλακισμένα μέλη της 17 Νοέμβρη, με τον αρχηγό της οργάνωσης, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο να επιτίθεται στον Χριστόδουλο Ξηρό μια μέρα μετά την… αρχηγική εμφάνιση αλά Οσάμα Μπιν Λάντεν και το video με το οποίο επί της ουσίας ξεκαθάριζε πως θέλει να ηγηθεί το νέου αντάρτικου πόλης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Γιωτόπουλος κατηγορεί τον Ξηρό για συνεργασία με τις αρχές, για προνόμια που δεν είχαν άλλοι κρατούμενοι στις φυλακές και εκτιμά, στην επιστολή του που δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία, πως δεν απέδρασε, αλλά τον άφησαν να φύγει γιατί αυτό εξυπηρετούσε τα σχέδια της κυβέρνησης να μεγιστοποιήσει την απειλή της τρομοκρατίας.
«Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματα του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, από την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει», αναφέρει.

Διάβασε όλο την επιστολή Γιωτόπουλου στο Newsit

Read More

And More