Γιούλη Ηλιοπούλου: Τι κάνει σήμερα η ”τηλεπροξενήτρα” των ΄90ς ;

Η πρώην παρουσιάστρια και ηθοποιός, Γιούλη Ηλιοπούλου, μίλησε για τη αρνητική κριτική που δέχτηκε, για το επώδυνο διαζύγιο αλλά και για το νέο της σύντροφο, στην εφημερίδα Espresso.

Η Γιούλη απέχει συνειδητά από την τηλεόραση εδώ και δώδεκα χρόνια. Αιτία στάθηκε η εξοντωτική κριτική που δέχτηκε όταν ακόμα παρουσίαζε τους ”Λογοδοσμένους”.

”Κακοποιήθηκα” σκληρά και προτίμησα τη σιωπή αναφέρει η ίδια. Προσθέτει μάλιστα πως οι κακές κριτικές και η εμμονή μιας τηλεκριτικού με το πρόσωπό της, ξεπέρασαν τα όρια κάποια στιγμή. Γιαυτό και εκείνη αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με πιο ποιοτικά έργα.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον επί 17 χρόνια σύζυγό της, χαρακτηρίζοντάς το επώδυνο. ”Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, παρά μόνο μια σοβαρή διαφωνία σε κάποια επιλογή του συζύγου μου. Και έκλαψα πολύ, αν και ήταν επιλογή μου” δηλώνει, αποκαλύπτοντας πως οι σχέσεις τους πλέον είναι φιλικές.

Νέα σελίδα άνοιξε στη ζωή της, η πρώην παρουσιάστρια, στο πλευρό του Αντώνη Μαρκόγιαννη. Το ζευγάρι μένει στο ίδιο σπίτι τα τελευταία 7 χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένο. Το σενάριο του γάμου δεν περνάει ακόμα από το μυαλό της Γιούλης, καθώς όπως λέει, ένας γάμος γίνεται για να μεγαλώσει μια οικογένεια. ”Αλλά παιδιά έχουμε, οπότε να κάνουμε αποκλείεται!” αναφέρει η ίδια, συμπληρώνοντας πως ο γάμος δεν θα επισφραγίσει κάτι για ένα ζευγάρι που συζεί 7 χρόνια.

Read More

And More