Gisele: Σκυθρωπή στο γάμο της κουνιάδας της! Φωτογραφίες

Μπορεί να ήταν κούκλα μέσα στο ροζ φόρεμά της, αλλά αυτήν τη φορά η Gisele τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας με το bad mood της. Βλέπεις η διάσημη καλλονή εμφανίστηκε σκυθρωπή στο γάμο της κουνιάδας της στη Βοστόνη και δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο.

Μετά τις φήμες για χωρισμό με τον σύζυγό της Tom Brady, που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, η Gisele παρόλο που στάθηκε στο πλευρό του, έδειξε ξεκάθαρα πώς κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά τους.

Εκείνη ασχολήθηκε αποκλειστικά με τα παιδιά, την Vivian, τον Benjamin, αλλά και τον John (γιο του άντρα της από προηγούμενη σύντροφο) και δεν αντάλλαξε πολλές ματιές με τον άντρα της. Παρόλ’ αυτά, όμως, τον συνόδευσε κανονικά στο γάμο και ως οικογένεια στάθηκαν στο πλευρό της νύφης Nancy!

Όσο για τις φήμες χωρισμού; ξεκίνησαν λίγο αφότου ο Tom Brady τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του New England Patriots. Παράλληλα, δεν θα λάβει την αμοιβή του για κανένα από αυτά, καθώς το αρμόδιο όργανο της NFL (Nationa Football League) των Η.Π.Α. έκρινε πως ήταν ο υποκινητής για το σκάνδαλο Deflategate που σημειώθηκε στις αρχές της χρονιάς.

Ο Tom Brady ήταν σύμφωνα με την απόφαση εκείνος που υποκίνησε δύο μέλη του προσωπικού της ομάδας του να ξεφουσκώσουν τις μπάλες που θα χρησιμοποιούσαν οι New England Patriots στους αγώνες τους τόσο ώστε να έχουν σημαντικό πλεονέκτημα εναντίον των αντιπάλων τους. Η απόφαση ενισχύθηκε από το γεγονός ότι ο Tom Brady αρνήθηκε να παραδώσει το κινητό του στους ερευνητές της υπόθεσης για να διερευνηθούν οι πιθανές συνομιλίες τους με τους δύο εργαζόμενους, οι οποίοι αναφέρονταν μεταξύ τους ξεκάθαρα στον ρόλο του Tom σε sms και συνομιλίες τους.

Read More

And More