Γκ. Καλίκοβα: »Η Έυγενία Μανωλίδου είναι από τα φαβορί»!

Γκ. Καλίκοβα: »Η Έυγενία Μανωλίδου είναι από τα φαβορί»! | tlife.gr

Η παρουσία της Γκαλένα Καλίκοβα στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars έχει συζητηθεί πάρα πολύ. Η όμορφη μελαχρινή είναι μία παγκόσμια κριτικός χορού και πολύ επιτυχημένη στο αντικείμενό της. »Μόλις μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου, είμαι διεθνής κριτής εδώ και πολλά χρόνια», δηλώνει στην Espresso η Γκαλένα.

Έχει μάθει να υπερασπίζεται την γνώμη της γι’αυτό δεν διστάζει καθόλου να αποκαλύψει ποιους θεωρεί φαβορί. »Η Ευγενία είναι ένα από τα φαβορί, έχει πολύ καλή παρουσία. Και η Ματθίλδη Μαγγίρα αλλά και ο Σταμάτης Γαρδέλης τα πάνε εξίσου καλά. Όπως και ο Σάββας Μπούμπουρας», παραδέχεται η όμορφη μελαχρινή.

Πέραν από τους παίκτες όμως η Γκαλένα θέλησε να σχολιάσει και την παρουσία του Γιάννη Λάτσιου στην κριτική επιτροπή: »Αποτελεί έκπληξη η παρουσία του και όλη η στάση του. Φαίνεται πως έχει γνώσεις. Ίσως επειδή κάνει τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά, μπορεί να κρίνει τί είναι σωστό και τί λάθος».

Όσο για αυτούς που της επιτίθονται, η επιτυχημένη κριτικός ομολογεί πως το κάνουν απλά επειδή δεν τους επέλεξαν για το show.

READ more