Γκ. Βελίκοβα: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της και η προετοιμασία για το Dancing!

Γκ. Βελίκοβα: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της και η προετοιμασία για το Dancing! | tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Γκαλένα Βελίκοβα μετά τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας. Η διάσημη χορεύτρια και κριτής ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της Κώστα Χαϊνά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι, που θα πάρει το όνομα Κασσιανή.
Στην πρώτη της συνέντευξη στο TLIFE μετά τον ερχομό της μπέμπας της, η Γκαλένα αποκάλυψε πως είναι στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και για το “Dancing with the stars 4” που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες.

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά τη γέννηση της μπέμπας;
Το συναίσθημα δεν περιγράφεται εύκολα. Νιώθεις κάτι ξεχωριστό. Μια αγάπη δίχως όρους και όρια. Θέλεις να προσφέρεις. Είναι ένα πανέμορφο πλασματάκι, που νιώθεις συγκίνηση κάθε στιγμή που το βλέπεις.
Πώς είναι η πρώτες ώρες με την μικρή στο σπίτι;
Είναι ένα καινούριο πλασματάκι που μπήκε στη ζωή μας και τα αλλάζει όλα. Πρακτικά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ρυθμίσουμε και να προσαρμόσουμε στο πρόγραμμα του μωρού, αλλά είναι ακόμη πολύ αρχή. Όσο και να νομίζεις ότι έχει οργανωθεί από πριν, πάντα υπάρχουν πράγματα που προκύπτουν.
Έχετε σκεφτεί ποιο θα είναι το όνομα του μωρού;
Ναι, θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου και θα λέγεται Κασσιανή. Θα κρατήσουμε κανονικά το ελληνικό έθιμο σε αυτό.

Σε ποιον μοιάζει;
Έχει πάρει στοιχεία και από τους δυο μας και έχει και δικά της όμορφα χαρακτηριστικά. Είναι ένα κουκλί. Κάθε φορά που την βλέπουμε λέμε ότι είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου.
Πήρες κιλά στη εγκυμοσύνη; Ο χορός βοηθά στο να επανέλθει γρήγορα το σώμα μετά την εγκυμοσύνη;
Με έχει βοηθήσει στο να μην πάρω πολύ βάρος ο χορός. Το συγκεκριμένο άθλημα κάνει το σώμα να είναι πιο ελαστικό και όταν έρθει η γέννα, αυτό βοηθά αρκετά. Παίζει ρόλο και το ότι είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και μπόρεσα όλους αυτούς τους μήνες να κάνω κανονικά όλες τις δουλειές μου. Έκανα τα μαθήματα χορού, ταξίδια, ήμουν και στο “Dancing” στη Βουλγαρία. Η εγκυμοσύνη δεν με ταλαιπώρησε καθόλου. Έτσι, είχα όλες τις δραστηριότητές μου και δεν πήρα πολλά κιλά.

Θα θηλάσεις;
Ναι εννοείται ότι είμαι υπέρ του θηλασμού.
Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το “Dancing with the stars” και σε βρίσκουμε στην κριτική επιτροπή. Νιώθεις ότι επιστρέφεις πολύ σύντομα στα επαγγελματικά σου;
Δυστυχώς δεν θα έχω το χρόνο να μείνω με την μικρή όσο θα ήθελα και θα επιστρέψω σχετικά σύντομα στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Σε τρεις εβδομάδες θα ξεκινήσουμε στο Dancing, αλλά όλα θα πάνε καλά και θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Εσύ τι περιμένεις από τη φετινή χρονιά στο show χορού;
Περιμένω πάρα πολλά. Να δούμε καλύτερες χορογραφίες και καλύτερο επίπεδο, πιο υψηλό. Από όσο είδα άλλωστε στα προηγούμενα live, κάθε νέα χρονιά είναι καλύτερη, γιατί οι διαγωνιζόμενοι ξέρουν τους βασικούς χορούς και πως χρειάζεται πολύ δουλειά για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Άρα περιμένουμε να δούμε καλά δουλεμένους χορούς αυτή τη χρονιά.

READ more