Γκ. Βελίκοβα: »Συμπαθώ πολύ την Πηγή Δεβετζή»!

Γκ. Βελίκοβα: »Συμπαθώ πολύ την Πηγή Δεβετζή»! | tlife.gr

«Από τους τρεις που έχουν μείνει μέχρι τώρα στο show, όλες έχουν τα προσόντα να φτάσουν στον τελικό», δήλωσε η γοητευτική κριτής του Dancing with the stars, Γκαλένα Βελίκοβα στο «Πρώτο Θέμα».

Στην ερώτηση αν είναι η αυστηρότερη από τους κριτές, η όμορφη καθηγήτρια χορού απάντησε πως αυτό θα το κρίνει ο κόσμος ωστόσο υπογράμμισε πως: «αν δίναμε από την αρχή σε όλους δεκάρια δε θα είχε νόημα ο διαγωνισμός».

Κανένας διαγωνιζόμενος δεν της έχει παραπονέθει για τη βαθμολογία μετά το live αν και δεν αποκλείει να συμβεί μέχρι τo τέλος. Εξάλλου το show γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και «δεν κρίνεται η καριέρα κανενός από το αποτέλεσμα» συμπλήρωνει η όμορφη Γκαλένα.

Η δασκάλα χορού από τη Βουλγαρία αποκάλυψε πως σύντομα θα τη δούμε να χορεύει στο κυριακάτικο show του ΑΝΤ1, αν και δεν έχει σκεφτεί ακόμη ούτε το χορό ούτε τον παρτενέρ ενώ πρόσθεσε πως έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από τους χορογράφους που συμμετέχουν στην παραγωγή.

«Με στεναχωρούν όλες οι αποχωρήσεις, κάθε εβδομάδα στεναχωριέμαι και περισσότερο γιατί συνηθίζουμε τους διαγωνιζόμενους. Ωστόσο έτσι είναι οι κανόνες, δεν είναι τόσο τραγικό» λέει η κριτής του Dancing with the stars.

Όσο για την Πηγή Δεβετζή και τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την αποχώρηση της, η Γκαλένα Βελίκοβα απαντά:
«Η κυρία Πηγή Δεβετζή είναι μία σπουδαία αθλήτρια. Τη συμπαθώ πολύ. Η αποχώρηση της προκάλεσε στεναχώρια διότι έκεινη την ημέρα έκανε την καλύτερη χορογραφία, πήρε υψηλή βαθμολογία, αλλά ο κόσμος ψήφισε. Όταν είσαι κριτής οι διαγωνιζόμενοι δεν συμφωνούν πάντα με την κρίση σου, είναι φυσικό. Κάποιοι με υψηλή βαθμολογία έχουν αποχωρήσει από την ψήφο του κόσμου και κάποιοι με πολύ χαμηλούς βαθμούς έμειναν μέσα και πάλι χάρη στον κόσμο. Η φωνή του λαού αποφασίζει».

READ more