Γκαγκάκη, Πετρουλάκη: Βρέθηκαν μαζί σε φιλανθρωπικό gala!

Στα εγκαίνια γνωστής εταιρείας καλλυντικών που συνεργάζεται με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, βρέθηκαν πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Από τους πρώτους που συμμετέιχαν στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γυμνάστρια και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ant1, με αγάπη στα εκλεκτά προϊόντα βρέθηκαν στα εγκαίνια του καταστήματος για να κάνουν τα ψώνια για τις γιορτές και να ενισχύσουν τον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό. Θεωρώντας ότι η εξωτερική με την εσωτερική ομορφιά πρέπει να συνδυάζονται, βοηθά στο έργο του οργανισμού ώστε να πραγματοποιηθούν ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Την πρωτοβουλία αυτή τίμησε με την παρουσία του ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του La Prairie Group κος Patrick Rasquinet σε cocktail που διοργανώθηκε στο Ηondos Center Γλυφάδας. Επιλεγμένες κυρίες από τους χώρους της μόδας, των ΜΜΕ και της κοινωνικής ζωής συνέβαλαν έμπρακτα με την παρουσία τους στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Read More

And More