Γκαλένα Βελίκοβα: Κατεβαίνει υποψήφια στις επόμενες εκλογές

Υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία ανάρτηση στο Instagram.

Η γνωστή χορογράφος ενώνει τις δυνάμεις της με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Την αποκάλυψη της υποψηφιότητάς της έκανε η ίδια η Γκαλένα Βελίκοβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε και την αφίσα του προεκλογικού της αγώνα.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχω την μεγάλη τιμή και χαρά στης επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8/10/23 να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκο Χαρδαλιά, Αττική Μπροστά», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

«Σε όλες τις πτυχές τις ζωής μου έχω μάθει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό προκριμένου να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και συλλογικό επίπεδο.

Μέσα από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, τα προγράμματα υγεία, αλλά και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βιώνω καθημερινά την πρόκληση και την ευκαιρία να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των νέων ανθρώπων και τις οικογένειες τους, την ενίσχυση των ευκαιριών τους προκειμένου να δημιουργούν και να προοδεύουν», σημειώνει η Γκαλένα Βελίκοβα.

«Μέσα από τις επιχειρήσεις που διευθύνω τα τελευταία 22 χρόνια, αντιλαμβάνομαι τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία και η οικονομία λειτουργεί, προσφέρω θέσεις εργασίας και δίνω στους νέους ως παιδαγωγός, το υποστηρικτικό περιβάλλον να αναπτυχθούν.

Ζήτω να μου δώσετε τη δύναμη σας, για να εργαστώ μεθοδικά με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην μεγάλη προσπάθεια στην «Αττική Μπροστά» με τον Νίκο Χαρδαλιά στης 8/10/2023! Η Αττική αξίζει να προχωρήσει μπροστά με «Αττική Μπροστά»με τον Νίκο Χαρδαλιά!», καταλήγει στο προεκλογικό της μήνυμα η Γκαλένα Βελίκοβα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galena Nikolova Chaina (@galenavelikova)

Read More

And More