Γκλόρια Ντενίκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με τις φίλες της από το GNTM!

Η Γκλόρια Ντενίκη, που γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model στο Star, είχε τα γενέθλιά της και γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και τις φίλες της από το ριάλιτι μόδας. Μπορεί κατά τη διάρκεια του GNTM να παρακολουθήσαμε αρκετές ίντριγκες και εντάσεις, όμως αναπτύχθηκαν και φιλίες ανάμεσα σε κάποια κορίτσια που συνεχίζουν να κάνουν παρέα και εκτός παιχνιδιού.

Έτσι η Γκλόρια Ντενίκη γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τις πρώην συμπαίκτριες της στο GNTM και καλές της φίλες, Εμμανουέλα Μάινα, Ίλντα Κρόνι, Κέισι Μίζιου και Πόπη Γαλέτσα.

Το Σάββατο, η 22χρονη Γκλόρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, φωτογραφίες και video από το πάρτι της σημειώνοντας στην ανάρτησή της: “Old enough to know better… young enough to still do it! Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με αγαπούν για αυτό ακριβώς που είμαι #22 #birthdaycake #birthdaygirl #birthday #huppybirthdaytome”. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μας έδειξε ξεχωρίζει η εντυπωσιακή τούρτα με το όνομά της.

https://www.instagram.com/p/B83zq-YlqUl/

Την Κυριακή και η Ίλντα Κρόνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία από το πάρτι της Γκλόρια Ντενίκη σημειώνοντας με νόημα στην ανάρτησή της: “Υπάρχουν φίλοι, υπάρχει οικογένεια και έπειτα υπάρχουν φίλοι που γίνονται οικογένεια”.

Read More

And More