“Glee” : Ετσι ξαφνικά – χάρη στον… θεικό προγραμματισμό του Alpha – έρχεται απόψε στους δέκτες μας!

Είναι τουλάχιστον… θεικός ο προγραμματισμός του Alpha. Σε μία εποχή που κυνηγά κανείς τις ειδήσεις με το… τουφέκι και η τηλεόραση έχει μεταμορφωθεί σε μία απέραντη έρημο, προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα εκεί στην Κάντζα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αμερικάνικης τηλεόρασης, έτσι στα κουλά, εν μία νυχτί χωρίς να έχει προηγηθεί το κατάλληλο προμόσιον και η κατάλληλη ενημέρωση, γιατί μάλλον είναι υπεράνω και δεν τους νοιάζει…

Με άλλα λόγια; Οποιος πάρει χαμπάρι την αποψινή πρεμιέρα του “Glee” την πήρε, οι υπόλοιποι; Ε, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα το πετύχουν στον αέρα του Alpha… Καλέ σας μιλάω για απίστευτα πράγματα… Οπως και να ΄χει πάντως αν δεν έχετε δει το “Glee”, πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε.

Η σειρά ,λοιπόν, που έκανε όλη την Αμερική να χορεύει και να τραγουδά στους ρυθμούς της μουσικής της, έρχεται στον Alpha σήμερα το βράδυ στις 10.00 !

Το “Glee” είναι ο εθισμός που έχει κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές να παραμιλούν και σαρώνει στις Χρυσές σφαίρες, τα βραβεία Emmy και τα βραβεία Grammy και ένα είναι σίγουρο, θα μας κάνει όλους να τραγουδήσουμε γιατί.. “everybody loves Glee..!”

H ιστορία…

Ο γνωστός δημιουργός του Nip/Tuck και American Horror Story Ryan Murphy, μας οδηγεί σε μια μικρή πόλη του Οχάιο όπου ένας χαρισματικός καθηγητής Ισπανικών ο Γουίλ Σούστερ, φτιάχνει ένα ιδιαίτερο είδος χορωδίας. Μέλη της είναι κάθε λογής “(L)oosers” του Λυκείου που όμως θα κάνουν τα πάντα για να λάμψουν σαν rockstars μέσα από τη μουσική. Στόχος τους είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα μέλη μπορούν και να πάρουν μέρος στον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό σχολείων της Αμερικής.

Όλα και όλοι όμως λειτουργούν εναντίον τους: από τις κοινωνικές διαφορές των παιδιών, μέχρι την αυταρχική γυμνάστρια των cheerleaders που στόχος ζωής της είναι να κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη χορωδία.

Το “Glee” εξετάζει τις ζωές των μαθητών ενός σχολείου διαφορετικού από τα άλλα. Εδώ στα διαλλείματα ακούγονται οι πιο γνωστές εμπορικές επιτυχίες και τα εφηβικά δράματα ξετυλίγονται μέσα από vintage τραγούδια που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε λατρέψει και έχουμε χορέψει.

Πρωταγωνιστούν οι: Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Mark Salling, Jane Lynch, Matthew Morrison, Jessalyn Gilsig κ.ά.

Ως guest stars, μεταξύ πολλών άλλων, εμφανίζονται οι: Kate Hundson, Gwyneth Paltrow, Lindsay Lohan, Ricky Martin , Sara Jessica Parker, Britney Spears, Helen Mirren, Gloria Estefan κ.ά.

Θέλετε να σας πω κι άλλα για να σας πείσω;

Read More

And More