Γλυκά Νερά: Oι γονείς της Καρολάιν ζητούν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας

Την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ζητήσει η οικογένεια της Καρολάιν που πριν 1.5 μήνα δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, όπως τόνισε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της αδικοχαμένης 20χρονης, αύριο θα καταθέσουν υπόμνημα στον εισαγγελέα που θα αρνούνται την συνεπιμέλεια.

«Θα αιτηθούμε την αποκλειστική επιμέλεια. Επιθυμία των γονιών της Καρολάιν είναι να έχουν τη μικρή κοντά τους. Έχασαν την κόρης τους, τουλάχιστον να έχουν κοντά τους το εγγόνι τους» τόνισε. «Συνεπιμέλεια μεταξύ Αλοννήσου και Αθηνών πώς μπορεί να υπάρξει; Πρακτικά είναι δύσκολο» συμπλήρωσε.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης, το θέμα που προέχει αυτή τη στιγμή και «έχει σημαντικό ρόλο για τη μητέρα της Καρολάιν είναι η επιμέλεια του παιδιού».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σημείωσε, ότι το θέμα της επιμέλειας του παιδιού είναι ξεχωριστό ζήτημα από την ποινική διαδικασία. «Το ποινικό δικαστήριο θα κρίνει την υπόθεση με τα πραγματικά περιστατικά και την δικογραφία. Δεν έχει ιδιαίτερο ρόλο το θέμα της συνεπιμέλειας στην υπόθεση».

Στο ερώτημα πώς ένιωσε η μητέρα της Καρολάιν όταν έμαθε ποιος ήταν ο δολοφόνος η απάντηση του κ. Χαρμάνη ήταν αποστομωτική.

«Είχε μια δεύτερη κηδεία μετά την αποκάλυψη ότι δράστης είναι ο συγκεκριμένος. Η μητέρα της Καρολάιν τον είχε σαν γιο της. Μετά την θλίψη ήρθε η οργή. Να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτός που σου συμπαραστέκεται στο πένθος σου, είναι αυτός που προκάλεσε το πένθος» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, χαρακτήρισε «καλό ηθοποιό και σκηνοθέτη» τον συζυγοκτόνο, υπογραμμίζοντας ότι σκότωσε την Καρολάιν ενόσω αυτή κοιμόταν. «Κοιμόταν όταν την σκότωσε. Δεν είναι ανθρωποκτονία που πυροβολείς με όπλο ή μαχαίρι. Δολοφονία που διαρκεί έξι λεπτά. Έχεις το δικαίωμα να υπαναχωρήσεις ή να σκεφτείς».

Σχετικά με το ημερολόγιο της 20χρονης, είπε ότι δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη δικανική υπόθεση, καθώς «πολλά ζευγάρια έχουν προστριβές. Αλλά δεν καταλήγουν στον τάφο».

Τέλος, έκανε λόγο ότι υπάρχει προμελετημένο έγκλημα, χωρίς βρασμό, πάντα υπάρχει κίνητρο.

Read More

And More