Γλυκά Νερά: Η κολλητή της Καρολάιν ήταν η μόνη που ήξερε ότι ήθελε να χωρίσει

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή και στέρησε από την κορούλα τους τη δυνατότητα να μεγαλώσει μαζί με τη μαμά της.

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” προβλήθηκαν δηλώσεις συγγενικού προσώπου της Καρολάιν η οποία αποκάλυψε πως το μοναδικό πρόσωπο που γνώριζε την πρόθεσή της να χωρίσει από τον σύζυγό της ήταν η κολλητή της φίλη. 

“Η μητέρα μας είπε ότι η κόρη της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η είδηση. Ήταν κολλητή φίλη της Καρολάιν, μεγαλώσανε μαζί. Ήταν η πρώτη που είχε μάθει ότι θέλει να χωρίσει. Κάποια στιγμή λέει της είπε ότι θέλει να χωρίσει. Προφανώς αυτό το γεγονός και μόνο τον συγκλόνισε, δεν ήθελε, γιατί επρόκειτο για ένα ζευγάρι που όλοι λέγανε ότι είναι πολύ αγαπημένο. Δεν το περίμενε κανένας. Κανένας δεν είχα σκεφτεί ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να είναι ο σύζυγος αυτός που τη σκότωσε. Η φίλη της είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Χθες έκλαιγε όλη μέρα, η μητέρα της προσπαθούσε να την παρηγορήσει” ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Read More

And More