Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν για την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ικανοποιημένοι με την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο δηλώνουν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, σημειώνοντας ωστόσο ότι «ο πόνος παραμένει».

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έναν χρόνο πριν, έρχεται μέσω του TheNewspaper.gr. Άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος της οικογένειας μεταφέρει την δήλωση μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου.

«Είναι μια δικαίωση αλλά το παιδί μας δε γυρίζει πίσω» είναι χαρακτηριστικά τα λόγια από το περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολάιν.

Ομόφωνα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

Η οικογένεια της Καρολάιν, στην πρώτη της αντίδραση μέσω του TheNewspaper.gr, από την Αλόννησο, αναφέρει: «Η απόφαση αποτελεί σίγουρα μία ικανοποίηση και μία δικαίωση. Όμως θέλουμε το παιδί μας πίσω. Και δυστυχώς, η Καρολάιν δε γυρίζει πίσω. Ο πόνος μας παραμένει».

Υπογραμμίζεται ότι το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να μην ληφθεί υπ’ όψιν η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, ενώ απέρριψε και τον ισχυρισμό περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Read More

And More