Είχε ένα μωράκι και είχε αγωνία

Γλυκά νερά: “Με ενοχλούν τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα” – Οι αποκαλύψεις της ψυχολόγου της Καρολάιν

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια του μωρού της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η αστυνομία δεν έχει σταματήσει να ερευνά όλα τα στοιχεία προκειμένου να φτάσει σε αυτούς που έκαναν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, αποκαλύπτει σήμερα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα πολλά για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και για τα σενάρια που ακούγονται…

“Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτά τα παιδιά και για την Κάρολάιν, που ήταν παιδί. Με ενοχλούν, όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στεναχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφερναν το μωράκι τους τη Λυδία, πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος. Κλήθηκα να καταθέσω την αλήθεια. Η κοπέλα ήταν πολύ μικρή, είχε μια αποβολή και το παιδάκι γεννήθηκε πρόωρα και είχε ενοχές. Το είχε ξεπεράσει. Ο σύζυγός της, της είχε πάρει το σκυλάκι δώρο. Τα Χριστούγεννα το πήρε και ήταν μωρό. Η Καρολάιν, αγαπούσε τα ζώα. 

Ήθελε να ξεκινήσει πάλι τη σχολή της

Ήταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι. Η ψυχολόγος ξέρει και λέει αυτό που βλέπει. Και η ψυχολόγος βλέπει πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνει αν αυτό που βλέπει είναι ψεύτικο. Και κάποια στιγμή στην ψυχολόγο, ο άνθρωπος σπάει. Η Καρολάιν δεν είχε τίποτα. ήταν ένα κορίτσι 20 ετών που στο μυαλουδάκι του, όλα φαίνονταν βουνό. Είχε ένα μωράκι και είχε αγωνία. ήταν πολύ καλή μάνα. Το θήλαζε το παιδάκι της, είχε το άγχος να προλάβει να τα ταΐσει, να ξεκινήσει και πάλι τη σχολή της, που την είχε αφήσει.

Το οικόπεδο που αγόρασαν για 100 χιλιάδες ευρώ

“Χαίρονταν πάρα πολύ. Το έψαχναν μήνες το οικόπεδο. Η Καρολάιν ήταν ευτυχισμένη. Ήταν η χαρά της να φτιάξει το σπίτι της. Και αυτά εκείνη τα έλεγε. Τη συμβούλευα “βρε παιδί μου μη μιλάς. Πας να φτιάξεις τα νύχια σου μη μιλάς. Δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου σε κοιτάνε με μισό μάτι”. Αυτός είναι ο κόσμος μας κακός. Και αυτό το μίσος και η ζήλια είναι κοινωνικό φαινόμενο”.

Ήταν πολύ δεμένοι… Τα συζητούσαμε όλα

“Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Αν ένα ζευγάρι είχε πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο πρόβλημα. Στην ψυχολόγο ξεδιπλώνεις την ψυχή σου. Κι αν δεν το κάνεις στην αρχή αυτό θα φανεί. Λέω σε όλους ότι η κοπέλα δεν είχε πρόβλημα και όλοι αναρωτιούνται. Η κοπέλα αυτή ήταν ένα παιδί γελαστό. Ένα γλυκύτατο παιδί που στην ηλικία αυτή αν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα θα μου το έλεγε. Έρχονταν μήνες. Πάντα οι 3 τους ποτέ μόνης της. Ήταν δεμένοι. Τα συζητούσαμε όλα. Η Καρολάιν αισθανόταν πάρα πολύ καλά. Είχε τη Λυδία τον Μπάμπη δίπλα της και είχε να διαχειριστεί τις σπουδές της, οπότε θα τα βάζαμε σε ένα πρόγραμμα. Της άρεσε η ζαχαροπλαστική. ήμουν η ψυχολόγος και η φίλη της, γιατί το κοριτσάκι δεν είχε εδώ φίλες. Ήταν καλή μανούλα. Ευγενής με όλους. Και ο Μπάμπης.

 

Read More

And More