Γλυκά Νερά: Μνημόσυνο για την Καρολάιν στην Αλόννησο, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της

Όσο στην Αθήνα είναι σε εξέλιξη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι γονείς της άτυχης Καρολάιν παραμένουν στην Αλόννησο έχοντας στην αγκαλιά τους τη μικρή Λυδία.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα και σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία της, σαν σήμερα στις 11 Μαΐου του 2021.

Η σημερινή ημέρα για τους γονείς της Καρολάιν είναι η πιο δύσκολη ημέρα καθώς σαν σήμερα έχασαν την κόρη τους, χωρίς να γνωρίζουν ακόμα ότι την σκότωσε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Καρολάιν τελέστηκε το Σάββατο στην Αλόννησο, χωρίς την παρουσία της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να γίνει εκείνη την ημέρα αντί για σήμερα, προκειμένου να αποφύγει τη δημοσιότητα. Ο ιερέας μιλώντας στο Star λέει χαρακτηριστικά: «Το είχε μεγάλη ανάγκη η Σούζαν. Δεν είναι καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα λόγω της δίκης. Ήθελε να γίνει νωρίτερα η δέηση για να μην έχει πολύ κόσμο».

Read More

And More