Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο του πιλότου με την Κάρολάιν λίγους μήνες πριν την άγρια δολοφονία της

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε με το κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγους μήνες πριν σκοτώσει την σύζυγό του Κάρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έφερε στο φως σήμερα το πρωί η εκπομπή “Πρωινό”.

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να τραβά με το κινητό του την σύζυγό του Κάρολάιν, τότε που τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε.

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του βίντεο αυτού προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που αναφέρει όλες τις εελίξεις γύρω από την υπόθεση. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται ο δικηγόρος του πιλότου καθώς και ο εκδότης γνωστής εφημερίδας θα φτάσουν στον εισαγγελέα.

«Σήμερα θα συναντηθώ με τον εκδότη που ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που θα ανατρέψουν όπως λέει, την υπόθεση του εντολέα μου. Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει λάβει κλήση από τον εισαγγελέα προκειμένου την προσεχεί Δευτέρα να προσκομίσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει στη διάθεσή του. Στην όλη διαδικασία θα είμαι παρών» ανέφερε στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Read More

And More