Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Κάρολάιν «σπάει» τη σιωπή του μια μέρα πριν την έναρξη της δίκης

Αύριο, 8 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μια υπόθεση που κατάφερε να συγκλονίσει την κοινή γνώμη, αφού για 37 μέρες ο 34χρονος πιλότος έβγαινε στα Μέσα προσποιούμενος ότι αναζητά εναγωνίως τους δολοφόνους της συζύγου του.

Εν αναμονή της έναρξης της δίκης ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, μίλησε στην DailyMail και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι λόγω προβλημάτων υγείας δε θα μπορέσει να παραστεί στο δικαστήριο, αλλά η σύζυγός του Σούζαν θα είναι εκεί.

Ακόμη, ο πατέρας της Καρολάιν χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «νυφίτσα» και εξέφρασε την άποψή του για όσα ο 34χρονος θα υποστηρίξει στο δικαστήριο.

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε» είναι κάποια από όσα δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Από τη δική του πλευρά ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μιλώντας στην Mail Online είπε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη περίοδο και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία.

Αλλά ήταν εκείνο το βράδυ που η Καρολάιν έγινε όλο και πιο καταχρηστική, σπρώχνοντας βίαια την κούνια στο πλάι, κάτι που εξόργισε τον Μπάμπη, ο οποίος σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει».

Read More

And More