Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν απαντά για τον ρόλο της ψυχολόγου της που κατέθεσε για την υπόθεση

Απάντηση για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση της ληστείας και δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έδωσε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο 32χρονος πιλότος.

Ο σύζυγος της Καρολάιν, εξήγησε πως πήγαινε με τη σύζυγό του στην συγκεκριμένη ψυχολόγο προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε μετά τη γέννηση της κόρης τους.

“Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας” είπε ο σύζυγος της 20χρονης που έχασε τόσο άδικα και βίαια τη ζωή της.

“Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση” συμπλήρωσε.

Δες το βίντεο

Read More

And More