Γλυκά Νερά: Οι χαρούμενες στιγμές στο Ντουμπάι – «Μου κάνει κακό αυτή η σχέση» είχε εξομολογηθεί η Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει αύριο και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του στην οποία θα εξηγήσει πώς έφθασε στο σημείο να πνίξει την άτυχη κοπέλα πριν από ένα χρόνο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου έφεραν στο φως νέα ντοκουμέντα από την κοινή ζωή του πιλότου με την Καρολάιν, όπως τα κατέγραφε στο κινητό του ο κατηγορούμενος. 

Σε βίντεο και φωτογραφίας που έρχονται στη δημοσιότητα, απεικονίζονται οι τελευταίες διακοπές της Καρολάιν όπως τις έχει καταγράψει ο ίδιος ο κατηγορούμενος στο κινητό του. Το κορίτσι κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι και βγήκε πηγαίνοντας προς το σύζυγό της.

Μαζί τους σε εκείνο το ταξίδι έχουν και τη μικρή Λυδία, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα της. Δεν την αποχωριζόταν στιγμή και έπαιζε μαζί της μέσα στην πισίνα.

Δεκάδες βίντεο με την Καρολάιν και το μωρό βρέθηκαν στο κινητό του κατηγορουμένου μετά το έγκλημα. Κατέγραφε συνεχώς την γυναίκα του να κοιμάται αγκαλιά με τη μικρή Λυδία και τη βγάζει βόλτα με το καρότσι.

 

Η Καρολάιν τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με τις καταθέσεις έδειχνε θλιμμένη και αυτό αποτυπωνόταν και στην κάμερα.

Η άτυχη Καρολάιν περιέγραφε τη σχέση με τον σύζυγό της σε σημειώσεις που κρατούσε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Star, η ιδανική και ευτυχισμένη ζωή που προσπαθούσε να περάσει προς τα έξω ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν απλά βιτρίνα. Η Καρολάιν δεν ήταν ευτυχισμένη και αυτό αποτυπωνόταν και στα λόγια που έγραφε στις σημειώσεις που κρατούσε στο κινητό της.

«Σκέφτομαι να φύγω, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μαζί του. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω κι ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση» έγραφε μεταξύ άλλων η άτυχη γυναίκα. 

Read More

And More