Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος – Αποδοκιμασίες από πλήθος κόσμου

Στον 12ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί υπό δρακόντεια με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς που της αφαίρεσε τη ζωή μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και σήμερα πέρασε εκ νέου την πόρτα του ανακριτικού γραφείου και όπως αναφέρουν οι μέχρι σήμερα πληροφορίες πρόκειται να κρατήσει την τελευταία κατάθεση που έδωσε ως κατηγορούμενος στις αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν κατάλαβε τι έγινε, και πως όλα διήρκησαν 5 λεπτά, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί καβγάς.

Eξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που φώναζαν και αποδοκίμαζαν τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Κάρολάιν.

O Πέτρος Χόντος βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευλπίδων και κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό του TLIFE αποκλειστικές εικόνες από τη μεταγωγή του πιλότου στον ανακριτή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More