Γλυκερία: Το λάθος μου είναι ότι δεν άφησα τον γιο μου να σπουδάσει στην Αμερική!

Η Γλυκερία έχει ερμηνεύσει δεκάδες κομμάτια, που έχουν γίνει διαχρονικά και τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Η ίδια αναδείχθηκε από το talent σηος ”Nα η ευκαρία”. Σήμερα αν δεν ήταν αυτό που είναι, θα δήλωνε συμμετοχή σε κάτι αντίστοιχο π.χ στο Fame Story; ”Mε βάση το πώς σκέφτομαι σήμερα, όχι. Δεν κατηγορώ τα παιδιά που το κάνουν. Ούτε ως κριτής θα πήγαινα. Δεν μπορώ να στενοχωρώ και κυρίως να απογοητεύω κανέναν”, δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Ποια είναι η άποψή της για το τι θέλει να ακούει σήμερα ο Έλληνας; ”Ο κόσμος σήμερα δεν έχει διάθεση. Βλέπω μια κατήφεια, μια έλλειψη χαράς, που κάποιοι την αντιμετωπίζουν επιλέγοντας ανεβαστικά τραγούδια. Καμιά φορά, όμως, τη χαρά τη βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις. Η κοινωνία εξελίσσεται, το ίδιο και η μουσική αλλά το καλό λαϊκό πάντα πουλάει”, απαντά.

Είναι παντρεμένη 32 ολόκληρα χρόνια με τον Στέλιο Φωτιάδη. Ποιο είναι το μυστικό της; ”Όλα είναι θέμα κατανόησης. Η συμβίωση φθείρει τους ανθρώπους αλλά αν υπάρχει πραγματική αγάπη, όλα λύνονται. Βλέπω κάποιους που επιλέγουν μια αχόρταγη ζωή, ίσως γιατί πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αύριο. Ποτέ δεν ανήκα σε αυτή τη κατηγορία. Δεν θέλω να πηγαίνω στα in στέκια και να στριμώχνομαι για να βγω φωτογραφία στα περιοδικά. Δεν με αφορά αυτό. Προτιμώ να καθίσω σπίτι με το σύζυγό μου και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί. Είμαι άνθρωπος ήρεμος, πιο χαμηλών τόνων”, εξηγεί.

Όσον αφορά το γιο της λέει: ”Είναι στα 31 πια, μεγάλο παιδί. Ποτέ δεν ήθελα να τον διαμορφώσω, απλώς με τον τρόπο ζωής μου του έδειχνα το παράδειγμα. Δασκάλα του δεν ήμουν ποτέ. Ασχολείται με τη μουσική. Είναι ταλεντάρα, γράφει σπουδαία τραγούδια, με αγγλικό στίχο, τα οποία δεν έχει εκδώσει ακόμη. Το λάθος που έκανα όταν ήταν μικρός ήταν ότι δεν του επέτρεψα να σπουδάσει στην Αμερική. Σήμερα το έχω μετανοιώσει. Είναι από τα στραβά που έχω κάνει στη ζωή μου”.

Read More

And More