Γνώρισε τώρα το Supermedical και κέρδισε ένα Frezyderm Sun Screen Body Lotion SPF 50+!

Εσύ γνώρισες το Supermedical.gr; Πρόκειται για το νέο μεγάλο e-shop που λειτουργεί μέσω ενός δικτύου συμβεβλημένων φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία αποτελούν ανεξάρτητα σημεία πώλησης (e-shop points).

Mέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα φαρμακείο, απλά με ένα κλικ στον Google Μap που εμφανίζεται στην οθόνη σου. Μπορείς λοιπόν είτε να παραλάβεις την παραγγελία στον χώρο σου τη στιγμή που επιθυμείς είτε στο φαρμακείο της περιοχής σου που έχεις επιλέξει, επωφελούμενη επιπρόσθετης έκπτωσης.
Στο Supermedical.gr θα βρεις υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολλές κατηγορίες όπως τη γυναικεία περιποίηση, προϊόντα για τον άνδρα αλλά και για την παιδική και βρεφική φροντίδα, συμπληρώματα διατροφής, ορθοπαιδικά και όλα εκείνα τα προϊόντα που καλύπτουν μία σειρά καθημερινών αναγκών. Το Supermedical.gr εκτός από τις ανταγωνιστικές τιμές που παρέχει εγγυάται για την άριστη και άμεση εξυπηρέτησή σου και την ασφάλεια των συναλλαγών σου, με οποίο τρόπο κι αν επιλέξεις να γίνουν αυτές.
Με την πρώτη κιόλας περιήγησή σου στο site θα διαπιστώσεις πόσο μοντέρνο και παράλληλα φιλικό και εύχρηστο είναι το περιβάλλον του, βοηθώντας τον καθένα να περιηγηθεί γρήγορα και απλά σε όλο τον κατάλογο των προϊόντων. Ακόμη σου δίνετε η δυνατότητα εγγραφής ώστε να λαμβάνεις ενημερώσεις (newsletters) σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις προσφορές του e-shop, όπως επίσης και να έχεις άμεση ενημέρωση για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας αλλά και των προηγούμενων (ιστορικό παραγγελιών).

Στο πλαίσιο της γνωριμίας με το Supermedical.gr, σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις στο διαγωνισμό και να είσαι ένας από τους 15 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος Sun Screen Body Lotion SPF 50+ της Frezyderm ανθεκτικό στο νερό, ιδανικό για ανοιχτούς φωτότυπους δέρματος, φωτοευαισθησίες, δυσχρωμίες και περιπτώσεις ακραίας ηλιοφάνειας. Μπες τώρα στην ειδική σελίδα του Facebook και δήλωσε συμμετοχή.
Το Sun Screen Body Lotion SPF 50+ προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και δεν περιέχει parabens.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή….
Μπες στον πειρασμό να γνωρίσεις το Supermedical.gr και δώσε στους ειδικούς τη χαρά να καλύψουν κάθε σου ανάγκη με ένα μόνο κλικ!

Read More

And More