Γνωστή celebrity αποκαλύπτει: “Ναι, έχω κυτταρίτιδα! Ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλεια!”

Άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής εμφανίστηκε η Kim Kardashian σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Cosmopolitan. Η ίδια δεν διστάζει να βγει δημοσια και να δηλώσει πως αγαπά τις καμπύλες και το σώμα της και δεν την αγχώνει η κυτταρίτιδα.

Στο χώρο της showbiz, όπου οι celebrities πασχίζουν για να έχουν την τέλεια σιλουέτα η πληθωρική Kim παραδέχτηκε ότι δεν έχει αγχωθεί ποτέ για το νούμερο των ρούχων που φοράει, ενώ με μεγάλο θάρρος δήλωσε: “Ναι, έχω κυτταρίτιδα! Ε και; Ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλεια. Είναι τρελό να πιστεύει κάποιος ότι μόνο και μόνο επειδή είσαι στα φώτα της δημοσιότητας είσαι τέλειος!”.

Παράλληλα, η ίδια είπε πως υπάρχουν στιγμές που “γουρουνιάζει” και αισθάνεται τέλεια γι’ αυτό. Τι πιο ωραίο, άλλωστα, από ένα μπώλ με παγωτό. “Αν προσπαθούσα να μείνω σε μια δίαιτα για μια ολόκληρη ζωή θα αισθανόμουν απαίσια. Λατρεύω το φαγητό. Αν δεν μπορείς να διασκεδάσεις τη ζωή σου, τότε ποιο είναι το νόημα; Δεν πρέπει να βασανίζεις τον εαυτό σου. Αγαπώ το παγωτό και το παγωμένο γιαούρτι”, τόνισε.
Τέλος, αναφορικά με τις άλλες δυο αδερφές της, την Khloe και την Kourtney, η Κim ανέφερε ότι ο σωματότυπός της είναι τελείως διαφορετικός. “Η Khloe είναι πανύψηλη και έχει υπέροχα πόδια. Η Kourtney είναι μικροκαμωμένη με τέλειο στομάχι. Μας αρέσει το γεγονός που είμαστε όλες εντελώς διαφορετικές μεταξύ μας”, τόνισε.

To εξώφυλλο από το Cosmopolitan!

Read More

And More