Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει το δύσκολο βράδυ που πέρασε: “Διήρκησε 3-4 ώρες, από τις χειρότερες της ζωής μου”

Την περιπέτεια που είχε το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Κώνστα στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς όσους έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο αν και τη βλέπουμε να ποζάρει αρκετά περιποιημένη, όπως εξήγησε αυτό έγινε έπειτα από μερικές πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω μιας κρίσης πανικού που είχε.

“Χθες βράδυ. Εσύ βλέπεις ένα φυσιολογικό στόρι ίσως με δόσεις ναρκισσισμού, που σίγουρα θεωρείς ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τα έχει όλα λυμένα ε; Αυτό τραβήχτηκε μετά την πρώτη ολοκληρωμένη κρίση πανικού μου η οποία διήρκησε 3.4 ώρες από τις χειρότερες της ζωής μου. Δε μπόρεσε καν να γράψω ραδιόφωνο, με γύρισαν (γιατί ούτε να οδηγήσω μπορούσα) σπίτι, αναπνέοντας μέσα σε μια σακούλα αργά και σταθερά – όσο μπορούσα δηλαδή. Σίγουρα επικρατεί ο φόβος αλλά σίγουρα είμαστε πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε (το λέω για να το ακούσω και εγώ). Όταν μετά από ώρες πήγαινε σιγά σιγά να μου περάσει, για να ξεχαστώ είχα την ανάγκη να βαφτώ σαν να μη συμβαίνει τίποτα, να φύγει αυτό το χλωμό από το πρόσωπό μου και να με βλέπω για να συνειδητοποιήσω ποια είμαι. Έτρεμα λίγο εκείνη την ώρα αλλά δε με εμπόδισε από το να έχω αυτό το αποτέλεσμα. Mε τράβηξε γιατί ήθελα να θυμάμαι αυτή τη στιγμή, ήθελα να θυμάμαι πως το ξεπέρασα. Προτείνω όλοι μας να μη θεωρούμε πως τα ξέρουμε όλα, να κρίνουμε λιγότερο τους ανθρώπους και να δίνουμε περισσότερο αγάπη γενικώς. Αν το έχετε περάσει και έχετε κάποια συμβουλή με πολλή χαρά θα ήθελα να τη διαβάσω γιατί σήμερα όλη μέρα φοβάμαι μη μου ξανασυμβεί. Είναι πολύ δύσκολο συναίσθημα.

Read More

And More