Γνωστή Ελληνίδα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της διανύει η Εύα Λάσκαρη, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το εντυπωσιακό μοντέλο και ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της showbiz, ζει αρμονικά στα νότια προάστια με τον σύντροφό της, Γιάννη Κουκουνάκη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον dj και πατέρα του γιου της, Ντίνο Τσιώρη, στον δρόμο της βρέθηκε ο Γιάννης, γεγονός για το οποίο η ίδια νιώθει πολύ τυχερή!

Η σχέση τους μετρά περίπου δυόμισι χρόνια αλλά έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Εύα και ο Γιάννης είναι πολύ ερωτευμένοι και περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον τους δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αλλά το έχει κρατήσει κρυφό.

Η Εύα επιθυμεί ο 5χρονος γιος της, με τον οποίο ο επιχειρηματίας διατηρεί άριστη σχέση, αλλά και το παιδί που σε λίγο καιρό θα υποδεχθεί στη νέα της οικογένεια, να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον πιο αρμονικό και ήσυχο.

Read More

And More