Ελληνίδα celebrity είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί! [pic]

Ελληνίδα celebrity είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί! [pic] | tlife.gr

Φαίνεται πως η χρονιά μπήκε με το δεξί για το συγκεκριμένο ζευγάρι, αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας το τρίτο τους παιδί. Ο λόγος για την Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» το πρώην μοντέλο διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του και πιο ευτυχισμένο ποτέ.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένει η Ζέτα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να στρογγυλεύει. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της, καθώς ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά τους, Αφροδίτη και Κωνσταντίνος, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και αυτός είναι και ο λόγος που πλέον ζει μόνιμα στην νότια Ιταλία, περιοχή όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ομάδα Λέτσε.

Η τελευταία εμφάνιση της γλυκιάς μανούλας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στα γενέθλια του καλού της φίλου και make up artist, Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Όπως θα δεις, η Ζέτα έλαμπε στο κόκκινο, maxi βελουτέ φόρεμά της, με τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης να είναι πια εμφανή.

Δες την φωτογραφία:

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη

READ more