Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω 2.000 ρούχα…” (video)

Το πρωί της Πέμπτης, η Ρίκα Διαλυνά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, η οποία μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια και αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο μένει σε τέσσερα σπίτια. Παράλληλα, η σπουδαία ηθοποιός πρόσθεσε ότι έχει 2.000 ρούχα ενώ σχετικά με την ηλικία της ανέφερε ότι δεν την ενοχλεί να γράφουν πόσο χρονών είναι, αφού κανένας μέχρι τώρα δεν την έχει βρει.

“Η ζωή μου έχει αλλάξει εδώ και 3 -3,5 χρόνια πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω όπως ζούσα, άλλαξε η διάθεσή μου, άλλαξαν τα πάντα. Ήθελα να αλλάξω σπίτι. Δεν μου άρεσαν τα μεγάλα, τα φανταχτερά πράγματα, μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα τώρα.
 
Έφυγα από ένα πολύ μεγάλο σπίτι, ήρθα στο κέντρο σε ένα πολύ μικρότερο αλλά δεν έχω μείνει ακόμα… Έχω μεταφερθεί σε τρία σπίτια, αν είναι δυνατόν!”, ανέφερε αρχικά η Ρίκα Διαλυνά.
 
“Δεν θα το πιστέψετε. Έχω δώσει πάρα πολλά ρούχα. Τα ρούχα αυτά δεν τελειώνουν. Με ακολουθούν όπου κι αν πάω. Αν σας πω ότι ήταν 2.000 ρούχα, δεν θα το πιστέψετε”, συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός. 
 

Δες το βίντεο:

Read More

And More