Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη με την σύζυγό της και το εκφράζει δημόσια!

Πέντε χρόνια ευτυχισμένου γάμου συμπλήρωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο η Σοφία Φαραζή με τον σύζυγό της Νάσο Μαρατσώλα. Μαζί του έχει αποκτήσει την κόρη της Αγγελική αλλά και αναρίθμητες χαρούμενες αναμνήσεις. Η όμορφη ηθοποιός έχει δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη για εκείνον: “Είναι ο άνθρωπος που με το που τον γνώρισα είπα πως θέλω να ζήσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου”.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας που ένιωσε όταν γνώρισε τον σύζυγό της δεν έχει μετριαστεί καθόλου στο πέρασμα του χρόνου. Η Σοφία Φαραζή είναι ακόμα τρελά ερωτευμένη μαζί του και δεν το εκδηλώνει μόνο σε συνεντεύξεις της αλλά και μέσα από τα social media. Σήμερα ξεκίνησε την ημέρα της με ένα μήνυμα αγάπης για εκείνον και μια ειδικά επεξεργασμένη φωτογραφία τους.


“Μερικές φορές με κάνεις να νιώθω ότι ζω στο χείλος του κόσμου… “Είναι το χαμόγελο μου που το κάνει” μου απαντάς”, έγραψε η ηθοποιός και ολοκλήρωσε το μήνυμα της με μία καρδούλα.

Τα λόγια της ανήκουν σε ένα τραγούδι ενός αγαπημένου συγκροτήματος του ζευγαριού, των Cure, κι εκείνη τους χρησιμοποίησε για να περιγράψει για μία ακόμα φορά τα συναισθήματά της για τον σύζυγό της.

Read More

And More