Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός βάφτισε την κόρη της στην Τήνο!

Στα τέλη του χρόνου ήρθε στον κόσμο η κόρη της και το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε το baby bloom της μικρής στην Τήνο.  Ο λόγος για την ηθοποιό Στέλλα Κωστοπούλου που βάφτισε την μικρή της πριγκίπισσα (καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουλουμπή) στο νησί της Μεγαλόχαρης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Και το όνομα αυτής… Ανδριανή!

Η ευτυχισμένη μανούλα, μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες με την μικρή της μετά το μυστήριο και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την κολλητή της φίλη, που έγινε κουμπάρα της!

«Και κάπως έτσι επισφραγίστηκε μια φιλία 10 και πλέον ετών. Και κάπως έτσι γίναμε και επίσημα οικογένεια, όπως άλλωστε νιώθαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί πάντα -δεν ήταν τυχαία η επιλογή σου γι’ αυτόν τον ρόλο. Δεν θα αλλάξει κάτι άλλωστε, πάντα είσαι εκεί! Μόνο που τώρα θα βαδίζει στην παρέα μας και η ΑΝΔΡΙΑΝΗ κι εσύ θα πάψεις να λέγεσαι Χριστίνα ή όλα αυτά που σε λέω κατά καιρούς, γιατί τώρα πια λέγεσαι ΝΟΝΑ! Η πιο άξια νονά που θα μπορούσαμε να έχουμε! Α, ναι, και η πιο τολμηρή! Σ’ αγαπάμε!».

Από τη βάφτιση της Ανδριανής!

 

Read More

And More