Γνωστή Ελληνίδα παντρεύεται τον σύντροφό της, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς! Δες την αναγγελία του γάμου της [pics]

Η Σοφία Λεοντίτση ήταν από τις κοπέλες που έκαναν μεγάλη αίσθηση στο My Style Rocks, καθώς όχι μόνο είναι πανέμορφη αλλά είχε και ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. Πριν μερικό διάστημα, έγινε γνωστό πως η μελαχρινή καλλονή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Μιχάλη Κατσίκια.

Η όμορφη Σοφία ζει τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού ποδοσφαιριστή και τώρα περιμένουν πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι τους. Μάλιστα, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τα Instagram Stories της – ανεβάζοντας την αναγγελία του γάμου – εκείνη και ο αγαπημένος της πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου και να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Δες την αναγγελία του γάμου:

Πριν μερικούς μήνες, η Σοφία Λεοντίτση είχε βρεθεί στην εκπομπή Tatiana Live και είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην ζωή της, όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών οι γονείς της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Η μελαχρινή καλλονή, με την έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό, έμεινε με τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και εκείνος που την μεγάλωσε. Η μητέρα της ήταν απούσα στο μεγαλύτερο διάστημα της παιδικής της ηλικίας, κάτι που την επηρέασε σε τεράστιο βαθμό, φτάνοντας σε σημείο να δηλώσει πως δεν θέλει καμία επαφή μαζί της.

Read More

And More