Γνωστή Ελληνίδα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο ηλιοβασίλεμα φορώντας το μαγιό της!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία σε λίγο καιρό αναμένεται να μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Η πρώην παρουσιάστρια έχει μπει στην τελική ευθεία της τρίτης εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της έναν ακόμη καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της.

Το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι αγοράκι και θα καταφτάσει με τον… πελαργό στα τέλη του επόμενου μήνα. Μέχρι τότε, η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σε μία από τις τελευταίες τις αναρτήσεις είδαμε την όμορφη Ζέτα να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα, φορώντας το ολόσωμο μαγιό της και να δείχνει όμορφη και εντυπωσιακή. “Το σούρουπο… Το ηλιοβασίλεμα, αυτή η μαγική στιγμή όπου χρώματα από τις ακτίνες του ηλίου μπλέκονται στον ουρανό, είναι για μένα άλλος ένας σπόρος να φυτεύω όνειρα… Ότι ονειρεύτηκα το ζω… Κι ό,τι ονειρεύομαι -περιμένω να ανθίσει… Η πιο αληθινή μας ζωή είναι όταν είμαστε βυθισμένοι στα όνειρά μας -ξύπνιοι!”,  έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More