Γνωστή Ελληνίδα ποζάρει με ζωγραφισμένη την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία σε λίγο καιρό αναμένεται να μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Η πρώην παρουσιάστρια έχει μπει στην τελική ευθεία της τρίτης εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της έναν ακόμη καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της.

Το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι αγοράκι και θα καταφτάσει με τον… πελαργό στα τέλη του επόμενου μήνα. Μέχρι τότε, η ίδια φροντίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της και, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, την οποία μέχρι στιγμής μονοπωλούν τα δύο παιδιά της, Αφροδίτη και Κωνσταντίνος, τα οποία υπεραγαπά και αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Πρόσφατα, η Ζέτα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία την είδαμε να απολαμβάνει το αγαπημένο της σνακ με σοκολάτα, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ένα λευκό πουκάμισο. Μάλιστα, η φουσκωμένη κοιλίτσα της ήταν χαριτωμένα βαμμένη και μας άρεσε πολύ.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι σέξι ακόμα και στην εγκυμοσύνη της!

Read More

And More