Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εργάζεται σε κατάστημα που “λέει το φλιτζάνι” [pics]

Η γνωστή τραγουδίστρια Ιωάννα Λεγάκη εργάζεται σε κατάστημα που ”λέει” το φλιτζάνι. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια του νησιώτικου τραγουδιού αποφάσισε να αλλάξει, προς το παρόν, επαγγελματική ρότα και να στραφεί σε έναν άλλο μονοπάτι, χωρίς, βέβαια, να εγκαταλείπει το τραγούδι που τόσο αγαπά.

Η ίδια δουλεύει ως υπεύθυνη στην επιχείρηση της δημοσιογράφου, Μαίρης Κοντολούρη, “Το Φλιτζάνι” στο Περιστέρι. Εκεί στον εναλλακτικό, αυτό χώρο η τραγουδίστρια Ιωάννα Λεγάκη απαντά στο τηλεφωνικό κέντρο, οργανώνει τα ραντεβού και υποδέχεται τις πελάτισσες που έρχονται στο κατάστημα για να πιουν τον καφέ τους ,να τους ορμηνέψουν και να προβλέψουν τα μελλούμενα.

Η τραγουδίστρια με το λαϊκό και νησιώτικο ρεπερτόριο, αντιμέτωπη με το φόβο της ανεργίας αποδέχθηκε την πρόταση της φίλης της και ιδιοκτήτριας της επιχείρησης, της Μαίρης Κοντολούρης να εργαστεί στο κατάστημα που λένε τον καφέ. ”Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της έξαρσης των κρουσμάτων ο κλάδος του τραγουδιού πλήττεται”, δηλώνει στο TLIFE. ”Ακυρώθηκαν και τα πανηγύρια που αποτελούσαν ήταν ένα βασικό έσοδο” προσθέτει η γνωστή τραγουδίστρια.

”Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή” όπως χαρακτηριστικά μας είπε, τονίζοντας ”πως μόνο από το τραγούδι, σήμερα δεν μπορείς να επιβιώσεις δουλεύοντας δύο και τρία βράδια.”

Η δημοσιογράφος Μαίρη Κοντολούρη, ιδιοκτήτρια του καφέ επεκτείνει τις δραστηριότητες της ανοίγοντας νέο φλιτζάνι για τα μελλούμενα στο Χαλάνδρι.

Read More

And More