Γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το 3ο της παιδί και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου, η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Η όμορφη μητέρα ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της. «Το όμορφο κοριτσάκι μας, η Poet Lake Palmer, γεννήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις 12 Απριλίου. Είναι καθαρή μαγεία, νιώθουμε σαν να είμαστε σε ένα όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Teresa Palmer στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μια εξίσου τρυφερή ανάρτηση στο δικό του προφίλ έκανε και ο ευτυχής μπαμπάς, Mark Webber, ο οποίος “ανέβασε” φωτογραφία με την μικρούλα στην αγκαλιά του, σχολιάζοντας: «Της ψιθύρισα ένα ποίημα αμέσως μόλις γεννήθηκε. Το όμορφο κοριτσάκι μας μόλις έφθασε. Νιώθουμε όλοι ευλογημένοι…».

Το ζευγάρι έχει μαζί ακόμα δύο γιους, τον 2χρονο Forrest και τον 5χρονο Bodhi, ενώ ο Mark Webber έχει έναν 10χρονο γιο από τον προηγούμενό του γάμο.

Read More

And More