Γνωστή ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει!

Η γνωστή ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι περιμένει το τρίτο της παιδί. Όπως είχε εξηγήσει τότε, καθυστέρησε να ανακοινώσει τα νέα για την εγκυμοσύνη, εξαιτίας της αποβολής που είχε βιώσει. Στα 43 της χρόνια, όμως, θα γίνει για τρίτη φορά μητέρα και είναι πολύ ευτυχισμένη, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι του περιμένει.

Ο λόγος για την Milla Jovovich, η οποία πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε μέσα στο αυτοκίνητό της, δείχνοντας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της. «Απομένουν 9 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά με το μωρό μου και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα! Έχω πάρει το ίδιο περίπου βάρος που πήρα και στις άλλες εγκυμοσύνες. Δεν γυμνάζομαι όπως στις άλλες εγκυμοσύνες μου και είμαι πολύ προσεκτική ώστε να μη κάνω οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποβολή. Από την άλλη, έχει μεγαλώσει το στήθος μου και η κοιλιά μου και το διασκεδάζω για όσο θα διαρκέσει», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Milla Jovovich είναι ήδη μητέρα δύο κοριτσιών, της 5χρονης Dashiel και την 12χρονης Ever τις οποίες έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον διάσημο σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson.

Read More

And More