Γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει διαφορετικό σεξουαλικό προορισμό μετά το κράξιμο που της “έριξαν”!

Η αγαπημένη ηθοποιός δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια αλλά και αντιδράσεις για τη συμμετοχή της στο show Legendary, το οποίο αφορά την ΛΟΑΤ κοινότητα. Ο λόγος για την Jameela Jamil, όπου πρόκειται να γίνει κριτής στο συγκεκριμένο show, με συνέπεια ο κόσμος να την κράξει, θεωρώντας πως δεν “κάνει” για αυτή τη θέση, καθώς δεν ανήκει στη συγκεκριμένη κοινότητα γιατί είναι straight.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς The Good Place τότε αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μια μακροσκελής ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter και να αποκαλύψει ότι έχει διαφορετικό σεξουαλικό προορισμό και χαρακτηρίστηκε ως queer (οι άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων, και χωρίς να θέλουν να προσδιοριστούν ως ΛΟΑΤ πολλές φορές αυτοπροσδιορίζονται ως queer).

“Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκάλυψα ποτέ επίσημα ότι είμαι queer. Πριν μερικά χρόνια είχα βάλει ένα ουράνιο τόξο, δίπλα στο όνομά μου, επειδή είχα νιώσει έτοιμη, ωστόσο δεν είναι εύκολο να σε δεχτεί η ασιατική κοινότητα. Όμως πάντα απαντούσα ειλικρινά όταν με ρωτούσαν ευθέως στο Twitter. Το κρατούσα σε χαμηλούς τόνους γιατί φοβόμουν τον πόνο του να σε κατηγορούν… για κάτι που μου προκαλούσε τόση σύγχυση, φόβο και τρόμο όταν ήμουν ακόμη παιδί. Ήταν ακόμη τρομακτικό για έναν ηθοποιό να παραδεχτεί ανοιχτά τη σεξουαλικότητά του, ειδικά όταν είσαι έγχρωμη γυναίκα στα τριάντα σου. Δεν είναι σίγουρα ο τρόπος που ήθελα να παραδεχτώ ποια είμαι”, έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Η Jameela Jamil βρίσκεται σε σχέση με τον μουσικό James Blake από το 2015.

Read More

And More