Γνωστή ηθοποιός πήρε ένα εκατομμύριο δολάρια για ένα… χαμόγελο!

Είναι σίγουρα μια από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δεν χάνει στιγμή να εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητά της για να γίνει πλούσια. Ο λόγος για την Julia Roberts και το νέο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας καφέ Lavazza.

Μετά την επίσκεψή της στην Ιταλία για τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας “Eat Pray Love” η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως μάγεψε το κοινό και επέστρεψε σε γνώριμους τόπους, συμμετέχοντας στο νέο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Lavazza και του γνωστού καφέ, που θα προβάλλεται στην Ιταλία.

Η Julia Roberts δέχτηκε να συμμετέχει στο διαφημιστικό σποτ, που διαρκεί μόλις 45 δευτερόλεπτα και να κερδίσει κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για να… μην κάνει τίποτα! Συγκεκριμένα, η Roberts υποδύεται την Αφροδίτη του Botticelli, η οποία δυσκολεύεται να χαμογελάσει, κάτι το οποίο κάνει τελικά μόλις πιει καφέ, ενώ στο τέλος κλείνει και το μάτι στους τηλεθεατές.
Η διαφήμιση διαρκεί 45 δευτερόλεπτα και η Roberts δεν λέει κουβέντα! Το σποτ θα προβληθεί στην Ιταλία στη διάρκεια Χριστουγέννων και έχει γίνει στα βήματα του George Clooney, που πρώτος χάραξε τον δρόμο για τις διαφημίσεις στους καφέδες.
Δες το video από τη διαφήμιση:

Read More

And More