Γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM εξομολογείται: “Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη”

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM.

Ο λόγος για τη Χαρά Παππά που απάντησε στο Q&A των διαδικτυακών ακολούθων της χωρίς φόβο και πάθος. Μεταξύ άλλων, ένας follower της τη ρώτησε εάν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη ή μελαγχολία.

Η ίδια, χωρίς να διστάσει, λοιπόν απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη, ναι! Δε μιλούσα για το τι πραγματικά πήγαινα μέσα μου, διότι όπου κι αν μιλούσα άκουγα “εσύ η χαρά της ζωής, ο πιο θετικός άνθρωπος” (Εικόνα ενός ανθρώπου που πάσχει από κατάθλιψη είναι, λανθασμένα, ένας άνθρωπος που όλη μέρα είναι κλεισμένο σπίτι του και δεν κάνει τίποτα, αφήνει τον εαυτό του) Έτσι και εγώ το κατά πίεσα μέχρι που έφτασε σε ένα πολύ κακό σημείο για εμένα και αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό, τον ψυχοθεραπευτή μου! Πλέον είμαι πολύ καλά, νιώθω την κατάθλιψη δεν είναι κάτι που με ταλαιπωρεί! Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για εμένα η ψυχοθεραπεία και το Και το προτείνω σε οποιονδήποτε νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα του, κάτι τον ταλαιπωρεί! Μην το αγνοείτε!».

Δες το story της Χαράς Παππά:

Read More

And More