Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από μερικούς μήνες σχέσης

Στην εκπομπή “Love it” παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μπεζάν. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ “8 Λέξεις“, μίλησε για το παρελθόν της και τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Καραδήμο, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παππά.

Έχοντας το ρόλο της κακιάς στη σειρά του ΣΚΑΪ, η Άννα Μπεζάν έρχεται αντιμέτωπη με διάφορες αρνητικές συμπεριφορές στο δρόμο.”Στο δρόμο με βρίζουν. Πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό το πράγμα. Έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ της Κύπρου και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας”.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στο παρελθόν της, λέγοντας ότι από την ηλικία των 12 ζει μακριά από τους γονείς της. “Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Άβολο, γιατί με αυτή τη δουλειά συνεχώς εμφανίζεται μπροστά μου το παρελθόν μου, κάτι το οποίο βέβαια με βοηθάει γιατί το δουλεύω καλύτερα, αλλά είναι και λίγο άβολο. Η μαμά μου με άφησε στον πατέρα μου. Στα 12 έφυγα και από το σπίτι του πατέρα μου. Η μητέρα μου ζει, ο πατέρας μου είναι λίγο άρρωστος”.

Η Άννα Μπεζάν εξομολογείται πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που έζησε: “Εγώ έκανα ψυχανάλυση σχεδόν 10 χρόνια και οι σπουδές με βοήθησαν πολύ, αλλά νομίζω, ότι πρακτικά μάλλον, δούλεψα περισσότερο τον εαυτό μου τώρα που δουλεύω και ασχολούμαι με την υποκριτική”.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός αποκαλύπτει τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Καραδήμο. “Μου χρεώνουν διάφορες σχέσεις αλλά αυτό το διάστημα είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά η σχέση έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς και λόγω “θέλω”.

Τέλος, η Άννα Μπεζάν μίλησε για τον Αλέξη Παππά, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στις “8 Λέξεις”: “Survivor βλέπω αποσπασματικά. Με τον Αλέξη συνεργαστήκαμε και είχαμε πάρα πολλές σκηνές μαζί. Ο Αλέξης έχει ένα καλό, θα ακούσει το πρόβλημά σου και θα καταλάβει, αν κάτι συμβαίνει. Θεωρώ ότι ήξερα πολύ καλά  τι έκανε, γιατί λειτουργούσε στρατηγικά και αυτό φάνηκε. Επειδή βρέθηκε σε ένα reality επιβίωσης, νομίζω το πήγε πολύ καλά για να πάρει τα χρήματά του και να είναι ήσυχος”.

Read More

And More