Γνωστός δημοσιογράφος πήγε στη συναυλία της Kylie Minogue στο Λονδίνο! Ποιος φίλος του ήταν μαζί; [pic, videos]

Γνωστός δημοσιογράφος πήγε στη συναυλία της Kylie Minogue στο Λονδίνο! Ποιος φίλος του ήταν μαζί; [pic, videos] | tlife.gr

Μπορεί φέτος να μην τους βλέπουμε στην ίδια τηλεοπτική παρέα καθώς ο ένας αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική πλεύση όμως ο Άρης Καβατζίκης και ο Θέμης Γεωργαντάς δεν παύουν να είναι δύο καλοί φίλοι. Οι δύο τους δέθηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και πλέον είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης παρέα και με άλλους φίλους προκειμένου να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους παγκοσμίου φήμης stars.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Kylie Minogue έδωσε μια μοναδική συναυλία στο Λονδίνο και οι δύο φίλοι δεν γινόταν να την χάσουν. Έτσι, μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευή, ο διευθυντής του περιοδικού Hello και o Θέμης Γεωργαντάς πέταξαν για Λονδίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι αγαπημένη star και των δύο κάτι που είδαμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram. Ο Άρης Καβατζίκης, δεν σταμάτησε στιγμή να ανεβάζει βίντεο ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το στάδιο.

READ more