Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: “Έχω κάνει στριπτίζ σε bachellorette party!”

Ο Steve Milatos εκτός από πολύ γοητευτικός άντρας είναι και ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο. Στα 26 του χρόνια έχει καταφέρει να διανύσει χιλιόμετρα στις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού, να φωτογραφηθεί δίπλα στην γυμνή Kim Kardashian και να κάνει εξώφυλλα με την Kate Moss.

Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στην Γωγώ Θωμά και αποκάλυψε πως… έχει κάνει στριπτίζ σε bachelorette party, ενώ μιλά και για την δουλειά του και το πιο απαιτητικό πράγμα που του έχει ζητηθεί.

Τι δεν ξέρουμε για σένα;

Την περίοδο που χόρευα σε μαγαζιά στην Αθήνα, κάποια από τα πάρτι ήταν bachelorette. Έκανα στριπτίζ! Θα το έκανα ίσως για μία ακόμα φορά, για χαβαλέ!

Ποιο είναι το πιο απαιτητικό πράγμα που σου έχουν ζητήσει στη δουλειά σου;

Στην Κίνα όταν έπρεπε να αλλάξω 80 φορές μέσα σε 8 ώρες, να στέκομαι όρθιος και να δείχνω και καλά. Ήταν εξαντλητικό. Εκεί τους νοιάζει περισσότερο η ποσότητα, παρά η ποιότητα.

Σου έχει πει κανείς ότι πρέπει να χάσεις κιλά για να πάρεις μία δουλειά;

Έχει τύχει να μου το πουν στο Παρίσι. Παλιότερα ήμουν εθισμένος στο γυμναστήριο με αποτέλεσμα να «φουσκώσω». Στην ουσία δεν μου είπαν να χάσω κιλά, αλλά να κόψω το γυμναστήριο.

Πως αντιμετωπίζουν έναν Έλληνα στις δουλειές του εξωτερικού;

Οι περισσότεροι αγαπούν τη χώρα μας. Μου λένε ότι έρχονται στα νησιά μας για διακοπές. Έχει τύχει να με ρωτήσουν πως τα πάμε με την οικονομική κρίση. Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητική συμπεριφορά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More