Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: “Θεωρώ ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει…”

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Real” και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο Μάνος Μαγιάτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος συνεργάζεται με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it”, αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – και στην Ελένη Μενεγάκη, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια. Ο ίδιος θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από την εποχή του “Πρωινού καφέ”, ενώ αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση.

Ποιο περιστατικό on air θυμάσαι και γελάς ακόμα;
Ένα μόνο; Δεκάδες τραγελαφικά περιστατικά έχουν συμβεί, κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών. Θα σταθώ, όμως, στα νευρικά γέλια που μας πιάνουν, συχνά-πυκνά, στον καναπέ  με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τη Μάρτζυ Λαζάρου, χωρίς λόγο, στα καλά καθούμενα, με την Ιωάννα ατάραχη δίπλα, αλλά και σε ένα περιστατικό που μου είχε συμβεί σε ζωντανή σύνδεση στον «Πρωινό καφέ».

Βρίσκομαι σε ένα ενυδρείο με θαλάσσιους ελέφαντες και, την ώρα που μιλάω με την Ελένη, βγαίνει από το νερό αυτό το τεράστιο πλάσμα και κάνει εμετό πάνω μου… Ακόμα γελάμε με αυτό, όταν συναντιόμαστε με τους παλιούς συνεργάτες.Η Ελένη Μενεγάκη υπήρξε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη τηλεοπτική σου ζωή. Πως ένιωσες με την αποχώρησή της;
 Για την Ελένη, μπορώ να μιλάω ώρες! Δεν είναι μόνο σημαντικό κεφάλαιο της τηλεοπτικής μου ζωής, αλλά όλης της ζωής μου! Με κοίταξε κατάματα, μου έκλεισε το μάτι και με άφησε να βουτήξω στον μαγικό κόσμο της, που είναι πλημμυρισμένος μόνο από άπλετο φως και αγάπη και την ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό.

Όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Όλα αυτά τα χρόνια, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποια στιγμή θα το έκανε. Μη με ρωτήσεις γιατί. Απλή διαίσθηση, που μπορεί να την είχαν και άλλοι που τη γνωρίζαμε καλά και ήμασταν για χρόνια δίπλα της. Φυσικά και θεωρώ ότι θα επιστρέψει, όταν νιώσει έτοιμη. Η Ελένη δεν είναι απλώς μια παρουσιάστρια. Είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο.

Read More

And More